Povezane vesti

"5 puta sam zvao oca, citiraću vam šta mi je rekao": Kako je Srbija ostala bez Miloša, najboljeg beka Engleske

"5 puta sam zvao oca, citiraću vam šta mi je rekao": Kako je Srbija ostala bez Miloša, najboljeg beka Engleske

Mondo pre 6 sati
Miloš Kerkez je sa porodicom odbio poziv Srbije i zaigrao za Mađarsku. Njegov otac tvrdi da nije postojala istinska želja da igra za svoju zemlju, direktor FSS Nikola Lazetić podsetio da je potpuno suprotno. Reprezentativac Mađarske i nova senzacija… »
Kerkezov otac potvrdio: "Miloš ide u Liverpul! Da nam je Ričard rekao Indija, išli bismo tamo"

Kerkezov otac potvrdio: "Miloš ide u Liverpul! Da nam je Ričard rekao Indija, išli bismo tamo"

Sportske.net pre 11 sati
Mađarski reprezentativac srpskog porekla Miloš Kerkez postaće novi fudbaler Liverpula i pitanje je momenta kada će to biti ozvaničeno. Dogovor je postignut, poznato je još odranije pošto su to objavili najrelevantniji svetski insajderi. Ali, drugačije je… »
Miloš ide u Liverpul: Na srpskom, pred kamerama, potvrdio najveći transfer u karijeri

Miloš ide u Liverpul: Na srpskom, pred kamerama, potvrdio najveći transfer u karijeri

Mondo pre 12 sati
Miloš Kerkez i njegov otac potvrdili su da će karijeru da nastavi u Liverpulu. Novo pojačanje na pomolu posle Virca i Frimponga. Miloš Kerkez ide u Liverpul i samo je pitanje momenta kada će se transfer ozvaničiti. Potvrdili su to on i njegov otac… »

Vesti dana »