Повезане вести

"5 пута сам звао оца, цитираћу вам шта ми је рекао": Како је Србија остала без Милоша, најбољег бека Енглеске

"5 пута сам звао оца, цитираћу вам шта ми је рекао": Како је Србија остала без Милоша, најбољег бека Енглеске

Мондо 17.06.2025
Милош Керкез је са породицом одбио позив Србије и заиграо за Мађарску. Његов отац тврди да није постојала истинска жеља да игра за своју земљу, директор ФСС Никола Лазетић подсетио да је потпуно супротно. Репрезентативац… »
Керкезов отац потврдио: "Милош иде у Ливерпул! Да нам је Ричард рекао Индија, ишли бисмо тамо"

Керкезов отац потврдио: "Милош иде у Ливерпул! Да нам је Ричард рекао Индија, ишли бисмо тамо"

Спортске.нет 17.06.2025
Мађарски репрезентативац српског порекла Милош Керкез постаће нови фудбалер Ливерпула и питање је момента када ће то бити озваничено. Договор је постигнут, познато је још одраније пошто су то објавили најрелевантнији светски… »
Милош иде у Ливерпул: На српском, пред камерама, потврдио највећи трансфер у каријери

Милош иде у Ливерпул: На српском, пред камерама, потврдио највећи трансфер у каријери

Мондо 17.06.2025
Милош Керкез и његов отац потврдили су да ће каријеру да настави у Ливерпулу. Ново појачање на помолу после Вирца и Фримпонга. Милош Керкез иде у Ливерпул и само је питање момента када ће се трансфер озваничити. Потврдили су… »

Вести дана »

Стигле су нам нове цене горива

Стигле су нам нове цене горива

Каматица пре 2 сатајош 38 повезаних
Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Стиже захлађење, али биће још лепих дана

Озон пресс пре 46 минутајош 29 повезаних
РТС расписао конкурс за генералног директора

РТС расписао конкурс за генералног директора

Бета пре 4 сатијош 19 повезаних