Povezane vesti
Kandidujte zaista zaslužne za Oktobarsku nagradu
Jugmedia pre 7 sati
Grad Leskovac raspisao je konkurs za dodelu Oktobarske nagrade za određena fizička ili pravna lica koja su na bilo koji način doprinela afirmaciji grada Leskovca. Dodela Oktobarskih nagrada organizovaće se 11. oktobra, na Dan grada Leskovca. Ova nagrada… »
Predložite kandidate za Oktobarsku nagradu grada Leskovca
Rešetka pre 9 sati
Odbor za obeležavanjee praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Leskovca, objavio je poziv za predlog kandidata za Oktobarske nagrade Grada Leskovca. Oktobarska nagrada grada Leskovca – Medalja dodeljuje se fizičkim i pravnim licima povodom… »
Otvoren Poziv za predlog kandidata za Oktobarske nagrade Grada Leskovca
ROMinfomedia pre 10 sati
Odbor za obeležavanjee praznika, jubileja i dodelu priznanja Skupštine grada Leskovca, objavio je poziv za predlog kandidata za Oktobarske nagrade Grada Leskovca. Oktobarska nagrada grada Leskovca – Medalja dodeljuje se fizičkim i pravnim licima povodom… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 3 satajoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 40 minutajoš 36 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 6 satijoš 23 povezane

Nikolić: Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela
Euronews pre 55 minutajoš 37 povezanih

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 5 minutajoš 70 povezanih