Povezane vesti
Beogradski sindikat u subotu peva u Prokuplju, koncert besplatan
Rešetka pre 9 sati
Poznata hip-hop grupa „Beogradski sindikat“ održaće besplatni koncert u Prokuplju, 21. juna u okviru studentskog protesta „Prokupački ustanak“, javlja P rokuplje press. Ova grupa je bila i gost Blaca na protestu koji je tamo održan. Sam protest počinje u… »
Beogradski sindikat u subotu peva u Prokuplju
Prokuplje press pre 11 sati
Poznata hip-hop grupa „Beogradski sindikat“ održaće besplatni koncert u Prokuplju, 21. juna u okvidu studentskog protesta „Prokupački ustanak“ koji se održava. Ova grupa je bila i gost Blaca na protestu koji je tamo održan. Sam protest počinje u 18 sati… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 3 satajoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 34 minutajoš 36 povezanih

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Počasni konzul Nikolić: "Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela"
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih

Jusein Bolt ponosno objavio: "Ja sam prvi zvanični ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027"
B92 pre 1 satjoš 69 povezanih