Povezane vesti
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost ključ uspeha
Sport klub 17.06.2025
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je ta fondacija… »
Dok čekamo transfer, Vasa progovorio o temi koju mnogi zanemaruju
Sportske.net 17.06.2025
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je danas ta… »
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost su ključ uspeha
Sportski žurnal 17.06.2025
Srpski košarkaš govorio na panelu Fondacije Novak Đoković. Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj… »
"Prezirem etiketiranje sportista kao glupih!" Micić otkrio bez čega ne bi bio ono što je danas: Svet je pun distrakcija
Kurir 17.06.2025
"Porodica je osnov sreće, zadovoljstva i uspeha. Roditelji su mi uvek pružali bezuslovnu podršku, bez pritisaka, što mi je omogućilo da razvijam i druga interesovanja, bio sam odličan đak i išao u muzičku školu. Jedan od mojih najvažnijih ciljeva je da… »
Vesti dana »
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih
Pijan za volanom usmrtio dvoje ljudi: Uhapšen vozač nakon tragedije između Bašaida i Novog Bečeja Uhapšen Z.M. (1987)
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 35 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 75 povezanih
Odbornica „Glasa mladih opštine Kula“ o „nelogičnostima“ u izboru predsednika opštine: Utvrđujemo šta se desilo, glasanje za SNS bi kršilo etički ugovor (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih