Povezane vesti
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost ključ uspeha
Sport klub pre 25 dana
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je ta fondacija… »
Dok čekamo transfer, Vasa progovorio o temi koju mnogi zanemaruju
Sportske.net pre 26 dana
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je danas ta… »
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost su ključ uspeha
Sportski žurnal pre 26 dana
Srpski košarkaš govorio na panelu Fondacije Novak Đoković. Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj… »
"Prezirem etiketiranje sportista kao glupih!" Micić otkrio bez čega ne bi bio ono što je danas: Svet je pun distrakcija
Kurir pre 26 dana
"Porodica je osnov sreće, zadovoljstva i uspeha. Roditelji su mi uvek pružali bezuslovnu podršku, bez pritisaka, što mi je omogućilo da razvijam i druga interesovanja, bio sam odličan đak i išao u muzičku školu. Jedan od mojih najvažnijih ciljeva je da… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Mi ćemo sa osmehom i verom u bolju budućnost dočekati kraj ovog užasnog režima“: Tihomir Stanić na skupu u Užicu govori stihove Ljube Simovića, pročitano pismo Nemanje Vidića
Nova pre 10 minutajoš 29 povezanih

Počeo protest u Užicu: Najavljena višečasovna blokada zlatiborske magistrale
Euronews pre 10 minutajoš 23 povezane

Dvostruko ubistvo u Prilepu, ubio sestrića i njegovog 12-godišnjeg sina
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta o padu nadstrešnice u Novom Sadu kako bi se nastavila istraga
Sputnik pre 2 satajoš 18 povezanih

Grenel optužuje Vjosu Osmani: Sram Vas bilo, izvrćete Trampove reči
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih