Povezane vesti
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost ključ uspeha
Sport klub pre 4 sati
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je ta fondacija… »
Dok čekamo transfer, Vasa progovorio o temi koju mnogi zanemaruju
Sportske.net pre 6 sati
Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj njegovog sportskog i životnog uspeha, prenela je danas ta… »
Micić: Porodica, mentalna snaga i istrajnost su ključ uspeha
Sportski žurnal pre 11 sati
Srpski košarkaš govorio na panelu Fondacije Novak Đoković. Srpski košarkaš i igrač Finiksa Vasilije Micić izjavio je tokom panela Fondacije Novak Đoković u okviru Vivaldi Foruma da su porodična podrška, mentalna stabilnost i lična doslednost temelj… »
"Prezirem etiketiranje sportista kao glupih!" Micić otkrio bez čega ne bi bio ono što je danas: Svet je pun distrakcija
Kurir pre 12 sati
"Porodica je osnov sreće, zadovoljstva i uspeha. Roditelji su mi uvek pružali bezuslovnu podršku, bez pritisaka, što mi je omogućilo da razvijam i druga interesovanja, bio sam odličan đak i išao u muzičku školu. Jedan od mojih najvažnijih ciljeva je da… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 36 minutajoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 3 satajoš 1 povezana