Povezane vesti
Važna odluka za evropsku auto-industriju
Auto magazin pre 8 sati
Kako zadržati konkurentnost i omogućiti dalji napredak je pitanje kome se svi proizvođači u automobilskoj industriji Evrope posvećuju više nego ikada u svojoj istoriji… Prelomni trenutak traži jasne i konkretne odluke u što kraćem roku. Evropska… »
Telegraf pre 9 sati
Šta to konkretno znači? Kako zadržati konkurentnost i omogućiti dalji napredak je pitanje kome se svi proizvođači u automobilskoj industriji Evrope posvećuju više nego ikada u svojoj istoriji. Prelomni trenutak traži jasne i konkretne odluke u što kraćem… »
Auto blog pre 11 sati
Evropska asocijacija proizvođača vozila (ACEA) je svesna da su visoke carine koje je kao zaštitnu meru pred nelojalnom konkurencijom uvela EU kratkoročno rešenje koje je neodrživo na duži period. Zato je ACEA pozdravila najavu Evropske komisije o… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 6 satijoš 61 povezana

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 5 satijoš 23 povezane

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 8 minutajoš 70 povezanih