Povezane vesti

Video je jednom, pa je tražio godinu i po dana! Ovako je počela ljubav najskladnijeg poznatog para: Tonči otvorio dušu - Kažu…

Video je jednom, pa je tražio godinu i po dana! Ovako je počela ljubav najskladnijeg poznatog para: Tonči otvorio dušu - Kažu…

Kurir pre 10 sati
Tonči Huljić skoro pune četiri decenije je u braku sa ženom svog života, Vjekoslavom Huljić. Ove godine su proslavili 38. godišnjicu braka, a tvrde da su zaljubljeni kao prvog dana. Tonči je u više navrata govorio da se nikada ne bi oženio da nije… »
"Godinu i po dana sam je tražio": Tonči Huljić 38 godina voli suprugu, a bira reči kada priča o njoj: "Nije mi normalno kad…

"Godinu i po dana sam je tražio": Tonči Huljić 38 godina voli suprugu, a bira reči kada priča o njoj: "Nije mi normalno kad…

Blic pre 10 sati
Tonči Huljić je u više navrata naglašavao da se nikada ne bi oženio da nije upoznao Vjekoslavu. Tonči Huljić i njegova supruga Vjekoslava su jedni od najskladnijih brakova. Ove godine su proslavili 38. godišnjicu braka, a tvrde da su zaljubljeni kao… »

Vesti dana »