Povezane vesti
"Oženio bih džejlu Ramović" Popularni influenser odlepio za pevačicom, ne može da sakrije oduševljenje!
Kurir 17.06.2025
Influenser Aleksandar Mojkić, poznatiji kao Mojke, priznao je da je oduševljen pevačicom Džejlom Ramović. Kako je sam rekao, toliko mu se dopada da bi je i oženio. - Evo ti Džejla Ramović, na primer, ona nekad možda isprovocira ali ona to radi damski… »
"Oženio bih džejlu Ramović": Influenser odlepio za pevačicom, ne može da sakrije oduševljenje
Blic 17.06.2025
Influenser Aleksandar Mojkić, poznatiji kao Mojke, priznao je da je oduševljen pevačicom Džejlom Ramović i da bi je oženio. - Evo ti Džejla Ramović, na primer, ona nekad možda isprovocira ali ona to radi damski. Džejla je devojka za ženidbu, materijal da… »
Vesti dana »
Janjić (SRCE): „Kritike ministru Vujiću i najava osveštenja skupštinskih prostorija“
Serbian News Media pre 1 satjoš 25 povezanih
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 4 satijoš 37 povezanih
Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine, nastupili ispred škole
Nedeljnik pre 4 satijoš 29 povezanih
Studenti Fakuleta političkih nauka iz Beograda stupaju u jednonedeljnu blokadu nastave
Insajder pre 37 minutajoš 43 povezane
Grčka zatečena: Evo šta su uradili navijači Olimpijakosa posle strašne pogibije sedam navijača PAOK-a blizu srpske granice
Večernje novosti pre 17 minutajoš 42 povezane