Повезане вести
'Тата, видео сам како авион пада': Дечаков снимак кључан у истрази
BBC News 17.06.2025
Арјан Асари је обожавао да гледа авионе, а сада је желео да их види изблиза - на крају је забележио једну од највец́их авионских несрец́а у историји Индије. Сваки пут када би Арјан Асари чуо звук авиона, истрчао би из куц́е да га… »
Радио 021 17.06.2025
Арјан Асари је обожавао да гледа авионе, а сада је желео да их види изблиза - на крају је забележио једну од највец́их авионских несрец́а у историји Индије. ББЦ Арјан Асари је снимио видео пада авиона Ер Индија само неколико… »
‘Тата, видео сам како авион пада’: Дечаков снимак кључан у истрази
Данас 17.06.2025
Сваки пут када би Арјан Асари чуо звук авиона, истрчао би из куц́е да га потражи. Посматрање авиона му је било нека врста хобија, каже његов отац Маганбај Асари. Арјан је волео буку мотора која је испуњавала ваздух, а затим… »
‘Тата, видео сам како авион пада’: Дечаков снимак кључан у истрази
Јужне вести 17.06.2025
ББЦ Арјан Асари је снимио видео пада авиона Ер Индија само неколико тренутака после полетања у граду Ахмедабаду Сваки пут када би Арјан Асари чуо звук авиона, истрчао би из куц́е да га потражи. Посматрање авиона му је било нека… »
НИН 17.06.2025
Сваки пут када би Арјан Асари чуо звук авиона, истрчао би из куц́е да га потражи. Посматрање авиона му је било нека врста хобија, каже његов отац Маганбај Асари. Арјан је волео буку мотора која је испуњавала ваздух, а затим… »
Вести дана »
Вељко Пауновић: „Податак да се у новембру дешавају добре ствари за Србију, да ставимо и тај милиграм наде и подршке од свих…“
Данас пре 9 сатијош 5 повезаних
Министарство финансија представља макроекономски модел за пензијски систем
РТВ пре 25 минутајош 1 повезана