Повезане вести
Цеца стигла у Ниш, поменула оца и мајку: "Тад сам почела да плачем"
Телеграф 17.06.2025
Музичка дива Светлана Цеца Ражнатовић стигла је у Ниш, у хотел у центру града, где ће одржати прес пред велики концерт који ће 28. јуна одржати у овом граду. Она је 10 дана пред велики спектакл стигла у Ниш, како би са медијима и… »
Овде се осећам Како код куће: Цеца Ражнатовић открила детаље музичког дружења са Нишлијама на Видовдан (фото)
Вечерње новости 17.06.2025
НАЈВЕЋА балканска естрадно-музичка фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић одржаће велики солистички концерт у Нишу, на Видовдан, ове године. Фото: АТА Имагес - Ја сам овде свој на своме, додуше живим у Београду преко три деценије… »
Цеца пред концерт у Нишу: „Ја живим због те везе са људима“
Глас југа 17.06.2025
„Много ми је драго што певам баш овде. Ја знам каква је моја публика на југу Србије. То су емоције које не можеш да научиш, то су људи које осећаш“, рекла је. Сцена коју припрема није ништа мање од светског нивоа. Огромна… »
Цеца у никад једноставнијој комбинацији, стајлинг зачинила качкетом, његова цена права ситница
Хелло 17.06.2025
Цеца Ражнатовић имала је у претходном периоду много разлога за славље, а како је јун њен месец воли увек да га обележи неким великим концертом. Иако је првобитно најавила треће београдско Ушће баш на Видовдан ове године, дошло… »
Цеца пред концерт у Тврђави: Много ми је драго да за Видовдан певам баш у Нишу
Градски портал 018 17.06.2025
Једна од највећих поп-фолк певачица на овим просторима, Светлана Цеца Ражнатовић, одржаће велики концерт 28. јуна на платоу Нишке тврђаве. Организатори, као и сама певачица, најављују спектакуларан концерт. „Много сам срећна што… »
Цеца пред концерт у Нишу: Очекујем велики набој емоција
Нишке вести 17.06.2025
„Много сам срећна што сам данас овде са Нишлијама и негде је и природно да се осећам као код куће”, истакла је на почетку конференције Цеца. За Цецин концерт 28. јуна ангажовано је 11 камиона опреме, преко 400 лица је у… »
"То може да се промени пред излазак на бину": Цеца стигла у Ниш, одмах споменула оца и мајку: "Тад сам почела да плачем"
Блиц 17.06.2025
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић најавила је свој велики концерт у Нишу на Видовдан 28. јуна. Цеца Ражнатовић је на конференцији за штампу открила детаље истог, али и проговорила о актуелним темама. - Ја сам… »
Вести дана »
Уживо Руси покренули велики напад; Лансирана хиперсонична ракета; Спрема се потпуна елиминација ВИДЕО
Б92 пре 7 минутајош 12 повезаних
Мацут: Енергетска ситуација у Србији под контролом, неће бити несташица
РТВ пре 7 минутајош 9 повезаних
Повратак Богдана, Тристанова партија сезоне, Јовић двоцифрен
Спорт клуб пре 37 минутајош 13 повезаних
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Звезда - Војводина у 18. колу Суперлиге Србије
Телеграф пре 2 сатајош 11 повезаних