Povezane vesti
Ceca stigla u Niš, pomenula oca i majku: "Tad sam počela da plačem"
Telegraf pre 27 dana
Muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović stigla je u Niš, u hotel u centru grada, gde će održati pres pred veliki koncert koji će 28. juna održati u ovom gradu. Ona je 10 dana pred veliki spektakl stigla u Niš, kako bi sa medijima i javnošću podelila bitne… »
Ovde se osećam Kako kod kuće: Ceca Ražnatović otkrila detalje muzičkog druženja sa Nišlijama na Vidovdan (foto)
Večernje novosti pre 26 dana
NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće veliki solistički koncert u Nišu, na Vidovdan, ove godine. Foto: ATA Images - Ja sam ovde svoj na svome, doduše živim u Beogradu preko tri decenije. Mnogo sam srećna što sam… »
Ceca pred koncert u Nišu: „Ja živim zbog te veze sa ljudima“
Glas juga pre 26 dana
„Mnogo mi je drago što pevam baš ovde. Ja znam kakva je moja publika na jugu Srbije. To su emocije koje ne možeš da naučiš, to su ljudi koje osećaš“, rekla je. Scena koju priprema nije ništa manje od svetskog nivoa. Ogromna produkcija, brojna ekipa, ali… »
Ceca u nikad jednostavnijoj kombinaciji, stajling začinila kačketom, njegova cena prava sitnica
Hello pre 26 dana
Ceca Ražnatović imala je u prethodnom periodu mnogo razloga za slavlje, a kako je jun njen mesec voli uvek da ga obeleži nekim velikim koncertom. Iako je prvobitno najavila treće beogradsko Ušće baš na Vidovdan ove godine, došlo je do promene plana te je… »
Ceca pred koncert u Tvrđavi: Mnogo mi je drago da za Vidovdan pevam baš u Nišu
Gradski portal 018 pre 26 dana
Jedna od najvećih pop-folk pevačica na ovim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, održaće veliki koncert 28. juna na platou Niške tvrđave. Organizatori, kao i sama pevačica, najavljuju spektakularan koncert. „Mnogo sam srećna što sam danas ovde sa svojim… »
"To može da se promeni pred izlazak na binu": Ceca stigla u Niš, odmah spomenula oca i majku: "Tad sam počela da plačem"
Blic pre 26 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović najavila je svoj veliki koncert u Nišu na Vidovdan 28. juna. Ceca Ražnatović je na konferenciji za štampu otkrila detalje istog, ali i progovorila o aktuelnim temama. - Ja sam ovde svoj na svome, doduše… »
Ceca pred koncert u Nišu: Očekujem veliki naboj emocija
Niške vesti pre 26 dana
„Mnogo sam srećna što sam danas ovde sa Nišlijama i negde je i prirodno da se osećam kao kod kuće”, istakla je na početku konferencije Ceca. Za Cecin koncert 28. juna angažovano je 11 kamiona opreme, preko 400 lica je u organizaciji događaja, a 70%… »
Vesti dana »

„Putin napravio grešku, samo gledajte u narednim danima“: Rute sutra kod Trampa, čeka se „velika izjava“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika SDS Republike Srpske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Predmet vraćen tužilaštvu: Uklonjene prepreke da se nastavi istragu o padu nadstrešnice u Novom Sadu
Blic pre 8 satijoš 2 povezane