Povezane vesti
Izabran novi predsednik Saveta Državne revizorske institucije
Telegraf pre 5 sati
Za novog predsednika Saveta Državne revizorske institucije (DRI) izabran je Ivica Gavrilović, dosadašnji vrhovni državni revizor Sektora broj 6 za metodologiju revizije i razvoj. Kako se navodi u saopštenju DRI, Gavrilović je izabran odlukom većine… »
Ivica Gavrilović novi predsednik Saveta DRI
Forbes pre 6 sati
Narodna skupština Srbije izabrala je Ivicu Gavrilovića za predsednika Saveta Državne revizorske institucije (DRI). Na tu funkciju je izabran 16. juna, odlukom većine glasova narodnih poslanika Narodne skupštine. Gavrilović je do sada bio vrhovni državni… »
Ivica Gavrilović novi predsednik Saveta Državne revizorske institucije
Nova ekonomija pre 7 sati
Ivica Gavrilović, dosadašnji vrhovni državni revizor Sektora za metodologiju revizije i razvoj Državne revizorske institucije (DRI), odlukom većine glasova narodnih poslanika na Petom vanrednom zasedanju Narodne skupštine, održanom 16. juna, izabran je… »
Ivica Gavrilović izabran za novog predsednika Državne revizorske institucije
N1 Info pre 7 sati
Skupština Srbije izabrala je Ivicu Gavrilovića na funkciju predsednika Saveta Državne revizorske institucije (DRI). Predsednik Saveta istovremeno je i predsednik DRI. Oglas Narodna skupština Republike Srbije izabrala je Ivicu Gavrilovića 16. juna 2025… »
Skupština završila vanredno zasedanje, Gavrilović položio zakletvu kao predsednik Saveta DRI
Danas pre 1 dan
Skupština Srbije završila je danas vanredno zasedanje, polaganjem zakletve novog predsednika Saveta Državne revizorske institucije (DRI) Ivice Gavrilovića. Za novu potpredsednicu Skupštine Srbije izabrana je poslanica Socijalističke partije Srbije Dunja… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 4 satijoš 61 povezana

"Znamo gde je, on je laka meta": Tramp otkrio da li će SAD krenuti na ajatolaha Alija Hamneija (foto)
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane

Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 17 minutajoš 70 povezanih