Povezane vesti
Jedna od najpovoljnijih destinacija na svetu: Evo šta možete sa 10 evra
Serbian News Media 17.06.2025
Sa samo 10 evra u Vijetnamu imate ispunjen dan u najavi. Vijetnam važi za jednu od najpristupačnijih zemalja na svetu, a jedan travel par rešio je da proveri koliko tamo vredi – 10 evra. Ispostavilo se da taj iznos može da pokrije sasvim kvalitetno… »
Ovo je jedna od najjeftinijih turističkih destinacija na svetu i evo šta tamo sve možete sa 10 evra
Nova 17.06.2025
Sa samo 10 evra u Vijetnamu imate ispunjen dan u najavi. Vijetnam važi za jednu od najpristupačnijih zemalja na svetu, a jedan travel par rešio je da proveri koliko tamo vredi – 10 evra. Ispostavilo se da taj iznos može da pokrije sasvim kvalitetno… »
Vesti dana »
Rezervisti Srbije sprečili novu sramotu; Paunović: "Ne znam šta ti nije jasno" VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 103 povezane
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Vladimir Prijović novi predsednik Advokatske komore Beograda: Evo ko je novi potpredsednik i ko su članovi Upravnog odbora
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Brnabić živi u oduzetoj vili, a poručuje: Ne živimo u komunizmu, nema nacionalizacije NIS-a
N1 Info pre 23 minutajoš 125 povezanih