Povezane vesti
Veče posvećeno strip umetnosti: Stevan Subić će predstaviti nova, ekskluzivna izdanja
Zrenjaninski pre 5 sati
Veče posvećeno strip umetnosti, sa posebnim gostima, biće održano u sredu, 18. juna, u 20 časova, na platou ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu. Strip umetnik iz Zrenjanina Stevan Subić, zvezda svetske strip scene, i… »
Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ poziva na druženje sa Stevanom Subićem i Kristijanom Reljićem Gradska narodna…
Volim Zrenjanin pre 7 sati
U goste dolaze Stevan Subić, strip umetnik iz Zrenjanina, zvezda svetske strip scene i Kristijan Reljić iz izdavačke kuće Makondo. Predstaviće nam nova izdanja Tarzana i Konana. #stevansubic #strip #makondo #zrbiblio #zrenjaninskabiblioteka #tarzan… »
Strip veče na platou ispred biblioteke: gost Stevan Subić
I Love Zrenjanin pre 13 sati
Stevan Subić, strip umetnik iz Zrenjanina, zvezda svetske strip scene i Kristijan Reljić iz izdavačke kuće Makondo predstaviće nova, ekskluzivna crno-bela izdanja Tarzana i Konana koja već izazivaju posebnu pažnju ljubitelja devete umetnosti.… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 6 satijoš 61 povezana

Trump: Znamo gdje se skriva ‘vrhovni vođa’, zasad ga nećemo ukloniti
Al Jazeera pre 2 satajoš 37 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 6 satijoš 23 povezane

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 1 satjoš 37 povezanih

Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 19 minutajoš 70 povezanih