Povezane vesti
Brnabić: Radimo na nacrtu zakona o jedinstvenom biračkom spisku; Pozivam opoziciju da učestvuje u radu
B92 pre 5 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će sledeća runda javnih slušanja o Nacrtu izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku biti održana krajem juna i da bi volela da se početkom jula nađu na sednici parlamenta. Ona je rekla da… »
Brnabić: Radimo na nacrtu predloga zakona o jedinstvenom biračkom spisku
Kurir pre 7 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić obraća se na konferenciji za medije. - Juče je Narodna skupština usvojila i tri medijska zakona, drago mi je što smo dobili pohvale od strane EK i želim da zahvalim komesarki Marti Kos što je ovo… »
Za evropske integracije na dnevnom redu izbor Saveta REM i izmene Zakona o jedinskvenom biračkom spisku
Politika pre 6 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su nakon usvajanja medijskih zakona ostale još dve stvari koje je potrebno uraditi kako bi Srbiji bio otvoren Klaster 3 u evropskim integracijama i precizirala da je reč o izboru… »
Brnabić: Za evropske integracije na dnevnom redu izbor Saveta REM i izmene Zakona o jbs
Telegraf pre 6 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su nakon usvajanja medijskih zakona ostale još dve stvari koje je potrebno uraditi kako bi Srbiji bio otvoren Klaster 3 u evropskim integracijama i precizirala da je reč o izboru… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 7 satijoš 61 povezana

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane

Nikolić: Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih

Jusein Bolt ponosno objavio: "Ja sam prvi zvanični ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027"
B92 pre 2 satajoš 70 povezanih