Povezane vesti
Policajac duvao umesto nje, a ona razmišljala da otvori Onlifens: Priznanje Sandre Afrike ostavlja bez teksta
Mondo pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika iznela šokantne detalje gostujući u jednom podkastu. Pevačica Sandra Afrika nedavno je šokirala javnost kada je u jednom podkastu priznala da je bila u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom tražila od policajca da umesto nje… »
"Skidam se za džabe" Sandra Afrika razmišljala da otvori Onlifans: Razlika između tih devojaka i mene je ta što one zarađuju…
Kurir pre 26 dana
Pevačica Sandra Afrika nedavno je šokirala javnost kada je u jednom podkastu priznala da je bila u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom tražila od policajca da umesto nje uradi alkotest. - Jednom sam popila malo više i šta ću? Krenula sam kući jer… »
"Bila sam mrtva pijana! Policajac je duvao alko-test umesto mene, rekla sam mu da ću da ga častim": Srpska pevačica (37)…
Blic pre 27 dana
Pevačica Sandra Afrika (37) nedavno je šokirala sve kada je otkrila da je policajac umesto nje uradio alko-test. Kako je Afrika istakla, ona je bila pijana, pa je rekla policajcu da će da ga časti ako umesto nje uradi test, što je on na kraju i učinio. -… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici privedenih u Užicu, brane se sa slobode
Radio 021 pre 45 minutajoš 22 povezane

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 45 minutajoš 37 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 11 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Danas pre 10 minutajoš 43 povezane