Povezane vesti
Policajac duvao umesto nje, a ona razmišljala da otvori Onlifens: Priznanje Sandre Afrike ostavlja bez teksta
Mondo pre 6 sati
Pevačica Sandra Afrika iznela šokantne detalje gostujući u jednom podkastu. Pevačica Sandra Afrika nedavno je šokirala javnost kada je u jednom podkastu priznala da je bila u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom tražila od policajca da umesto nje… »
"Skidam se za džabe" Sandra Afrika razmišljala da otvori Onlifans: Razlika između tih devojaka i mene je ta što one zarađuju…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Sandra Afrika nedavno je šokirala javnost kada je u jednom podkastu priznala da je bila u alkoholisanom stanju, te da je tom prilikom tražila od policajca da umesto nje uradi alkotest. - Jednom sam popila malo više i šta ću? Krenula sam kući jer… »
"Bila sam mrtva pijana! Policajac je duvao alko-test umesto mene, rekla sam mu da ću da ga častim": Srpska pevačica (37)…
Blic pre 19 sati
Pevačica Sandra Afrika (37) nedavno je šokirala sve kada je otkrila da je policajac umesto nje uradio alko-test. Kako je Afrika istakla, ona je bila pijana, pa je rekla policajcu da će da ga časti ako umesto nje uradi test, što je on na kraju i učinio. -… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane