Povezane vesti
Deda (79) izvršiteljki pretio bombom: Izrekao jezive pretnje preko telefona: "Naživeo sam se pa mi nije strašno ako me ubije…
Blic 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
"Tačno u podne dolazim sa bombom" Starac (79) pretio izvršiteljki: "Naživeo sam se, nije strašno ako me ubije bomba"
Kurir 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
„Naživeo sam se, neka eksplodira!” Starac koji je pretio bombom javnoj izvršiteljki završio s lisicama
Dnevnik 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
“Imam bombu, dolazim u podne!”: Deda pretio izvršiteljki zbog blokiranog računa
Telegraf 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 45 povezanih

RZS: U drugom kvartalu godine smanjena vrednost građevinskih radova
Insajder pre 44 minutajoš 19 povezanih

U prvom upisnom roku na bu upisano skoro 11.000 studenta, evo koliko je mesta ostalo za drugi krug i gde
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih