Povezane vesti
Deda (79) izvršiteljki pretio bombom: Izrekao jezive pretnje preko telefona: "Naživeo sam se pa mi nije strašno ako me ubije…
Blic 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
„Naživeo sam se, neka eksplodira!” Starac koji je pretio bombom javnoj izvršiteljki završio s lisicama
Dnevnik 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
"Tačno u podne dolazim sa bombom" Starac (79) pretio izvršiteljki: "Naživeo sam se, nije strašno ako me ubije bomba"
Kurir 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
“Imam bombu, dolazim u podne!”: Deda pretio izvršiteljki zbog blokiranog računa
Telegraf 17.06.2025
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
Vesti dana »
Jokić povredio koleno, Majami ubedljiv u Denveru uz odličnu partiju Jovića
RTS pre 2 minutajoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 18 minutajoš 7 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 32 minutajoš 5 povezanih
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 10 satijoš 2 povezane