Повезане вести
Деда (79) извршитељки претио бомбом: Изрекао језиве претње преко телефона: "Наживео сам се па ми није страшно ако ме убије…
Блиц 17.06.2025
Ж. Б. (79) ухапшен је 14. јуна због сумње да је угрозио сигурност јавне извршитељке, након што јој је телефоном упутио озбиљне претње. Како преносе медији, он је тог дана позвао јавну извршитељку М. Д. и захтевао да му до… »
„Наживео сам се, нека експлодира!” Старац који је претио бомбом јавној извршитељки завршио с лисицама
Дневник 17.06.2025
Ж. Б. (79) ухапшен је 14. јуна због сумње да је угрозио сигурност јавне извршитељке, након што јој је телефоном упутио озбиљне претње. Како сазнајемо, он је тог дана позвао јавну извршитељку М. Д. и захтевао да му до… »
"Тачно у подне долазим са бомбом" Старац (79) претио извршитељки: "Наживео сам се, није страшно ако ме убије бомба"
Курир 17.06.2025
Ж. Б. (79) ухапшен је 14. јуна због сумње да је угрозио сигурност јавне извршитељке, након што јој је телефоном упутио озбиљне претње. Како преносе медији, он је тог дана позвао јавну извршитељку М. Д. и захтевао да му до… »
“Имам бомбу, долазим у подне!”: Деда претио извршитељки због блокираног рачуна
Телеграф 17.06.2025
Ж. Б. (79) ухапшен је 14. јуна због сумње да је угрозио сигурност јавне извршитељке, након што јој је телефоном упутио озбиљне претње. Како сазнајемо, он је тог дана позвао јавну извршитељку М. Д. и захтевао да му до… »
Вести дана »
Дијана Хрка за Недељник о прекиду штрајка глађу: „Добила сам писмо од двоје деце и размишљала шта паметно да урадим“
Недељник пре 3 сатајош 48 повезаних
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 2 сатајош 37 повезаних
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 1 сатјош 67 повезаних
Генерални директор НИС-а: Акционари преговарају са свим заинтересованим странама
Радио сто плус пре 4 минутајош 23 повезане