Povezane vesti
Deda (79) izvršiteljki pretio bombom: Izrekao jezive pretnje preko telefona: "Naživeo sam se pa mi nije strašno ako me ubije…
Blic pre 10 sati
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
„Naživeo sam se, neka eksplodira!” Starac koji je pretio bombom javnoj izvršiteljki završio s lisicama
Dnevnik pre 9 sati
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
"Tačno u podne dolazim sa bombom" Starac (79) pretio izvršiteljki: "Naživeo sam se, nije strašno ako me ubije bomba"
Kurir pre 9 sati
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako prenose mediji, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun… »
“Imam bombu, dolazim u podne!”: Deda pretio izvršiteljki zbog blokiranog računa
Telegraf pre 10 sati
Ž. B. (79) uhapšen je 14. juna zbog sumnje da je ugrozio sigurnost javne izvršiteljke, nakon što joj je telefonom uputio ozbiljne pretnje. Kako saznajemo, on je tog dana pozvao javnu izvršiteljku M. D. i zahtevao da mu do ponedeljka odblokira račun u… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp: Znamo gde se krije Ajatolah Hamnei, tražimo bezuslovnu predaju Irana
Danas pre 6 satijoš 1 povezana