Povezane vesti
"Omiljeni grad mi je Crna Gora" Pevačica se žestoko izblamirala, društvene mreže se usijale: Ovo boli, mene je sramota!
Kurir 17.06.2025
Marina Pezerović Zera svojevremeno je napravila lapsus koji se i dan-danas često prepričava. Na pitanje koji joj je omiljeni grad, pevačica je odgovorila Crna Gora, što je izazvalo talas kritika i podsmeha. Zeru je na Instagramu jedan fan pitao koji je… »
"Crna Gora mi je omiljeni grad": Naša pevačica se izblamirala i ljudi ne mogu da zaborave: "Devojko, osnovno obrazovanje nemaš"…
Blic 17.06.2025
Marina Pezerović Zera, svojevremeno je imala lapsus koji svi pamte i dan danas. Naime, pevačica Marina Pezerović, koja je odrasla u Austriji našla se na meti kritičara jer je na pitanje koji joj je omiljeni grad izjavila da je to Crna Gora. Zeru je… »
Vesti dana »
Lesor se javio posle pobede Partizana u derbiju, podelio fotku sina, zbog Žoca će mu se pokloniti svi grobari
Telegraf pre 49 minutajoš 21 povezana
Džoel Embid konačno na MVP nivou! Brutalna partija centra Filadelfije za pobedu protiv Indijane (video)
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Srbija pod sivim pokrivačem: Magla i rosulja guše nizije, planine se sunčaju i do 12 stepeni
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 11 povezanih
Požar koji je izbio u zgradi hrvatskog preduzeća CIAK pod kontrolom, čekaju se rezultati kvaliteta vazduha
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih