Povezane vesti

Stigao u Rusiju: Dodik doputovao u Sankt Peterburg na Međunarodni ekonomski forum

Stigao u Rusiju: Dodik doputovao u Sankt Peterburg na Međunarodni ekonomski forum

Večernje novosti pre 24 minuta
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik doputovao je večeras u Sankt Peterburg gde će učestvovati na Međunarodnom ekonomskom forumu (MEF). Foto: Profimedia On je istakao da je učešće na tom skupu prilika za jačanje kontakata kako sa Ruskom Federacijom… »
„Drago mi je što sam ponovo u Rusiji“: Dodik stigao u Sankt Peterburg

„Drago mi je što sam ponovo u Rusiji“: Dodik stigao u Sankt Peterburg

Sputnik pre 54 minuta
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je večeras u Sankt Peterburg na aerodrom Pulkovo. On će sutra učestvovati na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu. Predsednik Srpske je istakao da je učešće na forumu prilika za jačanje… »
Pomoćnik Putina otkrio najvažnije informacije u vezi sa Međunarodnim forumom u Sankt Peterburgu

Pomoćnik Putina otkrio najvažnije informacije u vezi sa Međunarodnim forumom u Sankt Peterburgu

Sputnik pre 1 sat
Učešće na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu, koji počinje sutra u Sankt Peterburgu, potvrdilo je 20.000 predstavnika iz 140 zemalja, rekao je pomoćnik ruskog predsednik Jurij Ušakov. Prema njegovim rečima, u okviru foruma biće održano… »

Vesti dana »