Povezane vesti

"Mila" je sada kompletirana: Princ od Vranje o novom singlu, prvom studijskom albumu, planovima i izazovima (foto)

"Mila" je sada kompletirana: Princ od Vranje o novom singlu, prvom studijskom albumu, planovima i izazovima (foto)

Večernje novosti pre 7 sati
POP zvezda Stefan Zdravković, alijas Princ od Vranje predstavljao je našu zemlju u pravom svetlu tokom nedavno završene Evrovizije u Bazelu, ali ipak nije uspeo da prođe u finalno veče, ali pevač nije stao već je svoju publiku obradovao novitetima. Foto… »
"Kada sam u vezi, šaljem devojci intimne slike" Princ od Vranje o skandalu: Niko ne veruje da mu je ovo hobi

"Kada sam u vezi, šaljem devojci intimne slike" Princ od Vranje o skandalu: Niko ne veruje da mu je ovo hobi

Telegraf pre 9 sati
Princ od Vranje napravio je promociju svoje nove pesme "Lejla", kojom je najavio i svoj novi album. Stefan Zdravković, poznat kao Princ od Vranje, predstavljao je našu zemlju na Evroviziji 2025 u Bazelu u Švajcarskoj. On se publici predstavio pesmom… »
"Kada sam u vezi šaljem devojci intimne slike": Princ od Vranje iskreno o karijeri, Evroviziji i skandalu: A tek kad čujete…

"Kada sam u vezi šaljem devojci intimne slike": Princ od Vranje iskreno o karijeri, Evroviziji i skandalu: A tek kad čujete…

Blic pre 10 sati
Princ od Vranje napravio je promociju svoje nove pesme "Lejla", kojom je najavio i svoj novi album. Princ od Vranje nas je predstavljao na "Evroviziji 2025" sa pesmom "Mila", a kako je rekao to mu je otvorilo mnoga vrata. - Otvorila su mi se vrata u… »

Vesti dana »