Povezane vesti
Jeziva ispovest Džejmi-Li ledi krv u žilama: "Moj otac je pojeo svoju ženu" VIDEO
B92 17.06.2025
Žena koja tvrdi da je njen otac opsednut đavolom pojeo njenu maćehu, otvorila je dušu o načinu na koji je saznala za njeno ubistvo. U utorak, u emisiji This Morning, voditelji Ben Šepard i Ket Dili razgovarali su sa gošćom Džejmi-Li Aro. Otac Džejmi-Li… »
"Moj otac kanibal pojeo je svoju ženu": Ćerka kanibala suočila se sa njim u zatvoru i progovrila o surovom priznanju
Kurir 17.06.2025
Žena koja tvrdi da je njen otac opsednut đavolom pojeo njenu maćehu otvorila je dušu o načinu na koji je saznala za njeno ubistvo. U utorak, u emisiji „This Morning“, voditelji Ben Šepard i Ket Dili razgovarali su sa gošćom Džejmi-Li Aro. Otac Džejmi-Li… »
Vesti dana »
"14 miliona Iranaca i ja spremni smo da žrtvujemo živote": Predsednik Irana pred istek Trampovog ultimatuma
Telegraf pre 36 minutajoš 28 povezanih
Iran nudi primirje u 10 tačaka: Evo šta traže da bi otvorili Ormuski moreuz
Pravda pre 36 minutajoš 24 povezane
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama: Prvi sastanak sa funkcionerima SPS-a
NIN pre 56 minutajoš 20 povezanih
VIDEO Jokić ostavio Amerikance u šoku: "Igra je tako spora, ne shvatam zašto su pravila drugačija"
Nova pre 51 minutajoš 57 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiju pred Uskrs očekuje veoma opasna pojava, evo kada će biti najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 23 povezane