Povezane vesti
"Upravo sam kupila najskuplji sladoled u životu“ Beograđanka u šoku: Da li je moguće da obična kugla košta ovoliko?
Dnevnik pre 1 dan
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka je rekla za Biznis Telegraf kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. Dala sam 780 dinara, kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri… »
Da li je moguće da kugla košta ovoliko? "U Beogradu sam platila najskuplji sladoled u životu, nije bio nešto"
Telegraf pre 1 dan
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka rekla nam je kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. "Dala sam 780 dinara", kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri. "Tražila sam… »
Vesti dana »

Predaja ili: Smrt?! Ovako će svet izgledati ako se Tramp odluči za "nuklearnu opciju": Odjekivaće eksplozije, masovne žrtve, opasnost od uranijuma!
Blic pre 11 minutajoš 4 povezane

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 7 satijoš 2 povezane