Povezane vesti
"Upravo sam kupila najskuplji sladoled u životu“ Beograđanka u šoku: Da li je moguće da obična kugla košta ovoliko?
Dnevnik 17.06.2025
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka je rekla za Biznis Telegraf kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. Dala sam 780 dinara, kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri… »
Da li je moguće da kugla košta ovoliko? "U Beogradu sam platila najskuplji sladoled u životu, nije bio nešto"
Telegraf 17.06.2025
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka rekla nam je kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. "Dala sam 780 dinara", kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri. "Tražila sam… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
CIK Kosova utvrdio rokove za organizovanje vanrednih parlamentarnih izbora
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Sutra Dan narodnog pozorišta u Beogradu, uskoro objavljivanje decembarskog repertoara
Danas pre 10 satijoš 1 povezana