Povezane vesti
"Upravo sam kupila najskuplji sladoled u životu“ Beograđanka u šoku: Da li je moguće da obična kugla košta ovoliko?
Dnevnik 17.06.2025
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka je rekla za Biznis Telegraf kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. Dala sam 780 dinara, kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri… »
Da li je moguće da kugla košta ovoliko? "U Beogradu sam platila najskuplji sladoled u životu, nije bio nešto"
Telegraf 17.06.2025
Sladoled u Beogradu ove sezone dostigao je šokantno visoku cenu. Jedna čitateljka rekla nam je kako je upravo kupila najskuplji sladoled u životu. "Dala sam 780 dinara", kaže. Jedna kugla, objašnjava, košta 260 dinara. A ona je kupila tri. "Tražila sam… »
Vesti dana »

Izrael deportovao propalestinske aktiviste, među njima Ognjena Markovića i Gretu Tunberg
BBC News pre 14 minutajoš 30 povezanih

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih

Otvorite četvore oči od danas i ostavite telefone dok vozite: Počeo "Fokus na putu", kontrolisaće i pešake
Telegraf pre 29 minutajoš 29 povezanih

Da li će opozicija biti na sednici Skupštine dok Ana Brnabić preti policijom
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih