Povezane vesti
Beograđanka ne može u Izrael zbog svakodnevnih napada: "Balistička bomba je pala blizu kuće, muž je sam sa decom"
Mondo pre 6 sati
Beograđanka koja živi u Tel Avivu otkrila je kako iz "prve ruke" izgleda sukob Izraela sa Iranom. Beograđanka Olga Izrael Dojč živi i radi u Izraelu sa suprugom i dvoje dece i za "Newsmax Balkans" opisala sve užase sukoba na Bliskom istoku. U trenutku… »
"Muž sam pod bombama, deca u skloništu" Beograđanka opisala scene užasa, više ne može da se vrati u Izrael: Balistička bomba…
Kurir pre 7 sati
Olga Izrael Dojč bila je na službenom putu u SAD u trenutku napada Izraela na Iran, kada je zatvoren vazdušni prostor. Kako je rekla, trenutno nema nijedne letelice na izraelskom aerodromu i oko 150.000 osoba nalazi se van zemlje bez načina da se u nju… »
Beograđanka Olga ne može da se vrati u Izrael: Deca u skloništu, muž sam pod bombama
Euronews pre 8 sati
Olga Izrael Dojč bila je na službenom putu u SAD u trenutku napada Izraela na Iran, kada je zatvoren vazdušni prostor. Kako je rekla za Newsmax balkans, trenutno nema nijedne letelice na izraelskom aerodromu i oko 150.000 osoba nalazi se van zemlje bez… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 6 satijoš 2 povezane