Povezane vesti
Beograđanka ne može u Izrael zbog svakodnevnih napada: "Balistička bomba je pala blizu kuće, muž je sam sa decom"
Mondo 17.06.2025
Beograđanka koja živi u Tel Avivu otkrila je kako iz "prve ruke" izgleda sukob Izraela sa Iranom. Beograđanka Olga Izrael Dojč živi i radi u Izraelu sa suprugom i dvoje dece i za "Newsmax Balkans" opisala sve užase sukoba na Bliskom istoku. U trenutku… »
"Muž sam pod bombama, deca u skloništu" Beograđanka opisala scene užasa, više ne može da se vrati u Izrael: Balistička bomba…
Kurir 17.06.2025
Olga Izrael Dojč bila je na službenom putu u SAD u trenutku napada Izraela na Iran, kada je zatvoren vazdušni prostor. Kako je rekla, trenutno nema nijedne letelice na izraelskom aerodromu i oko 150.000 osoba nalazi se van zemlje bez načina da se u nju… »
Beograđanka Olga ne može da se vrati u Izrael: Deca u skloništu, muž sam pod bombama
Euronews 17.06.2025
Olga Izrael Dojč bila je na službenom putu u SAD u trenutku napada Izraela na Iran, kada je zatvoren vazdušni prostor. Kako je rekla za Newsmax balkans, trenutno nema nijedne letelice na izraelskom aerodromu i oko 150.000 osoba nalazi se van zemlje bez… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: promenljivo oblačno i toplije vreme sa naoblačenjem uveče
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 22 povezane
Čeka se “zeleno svetlo” od Trampa: Pentagon već ovog vikenda spreman za napad na Iran
Euronews pre 5 minutajoš 12 povezanih
Nastavljaju se protesti poljoprivrednika: Najavljena i blokada regionalnog puta Gornji Milanovac-Kragujevac
NIN pre 1 satjoš 7 povezanih
Automobil se prevrtao 15 metara, devojka čudom živa: Teška saobraćajka kod Bubanj Potoka: Prolaznici izvlačili povređenu iz smrskane "mazde"
Kurir pre 5 minutajoš 11 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih