Povezane vesti
"To mi je stvarno teško, uvek brinem..." Sanja Vučić na snimanju spotova progovorila o mračnoj strani posla, o ovome svi ćute…
Alo pre 5 sati
Iako na odmor nije otputovala četiri godine i ovog puta se lišila uživanja na egzotičnim destinacijama zarad posla. Nakon uspeha koji godinama ostvaruje u muzičkoj karijeri Sanja Vučić ne miruje već punim gasom priprema nove projekte u koje je uložila… »
"Novosti" na licu mesta sa sanjom Vučić: Na snimanju spotova progovorila o novim pesmama i planovima (foto)
Večernje novosti pre 6 sati
NAKON uspeha koji godinama ostvaruje u karijeri, muzička zvezda Sanja Vučić ne miruje već punim gasom priprema nove projekte u koje je uložila celu sebe. Foto: Novosti Sanja je na setu ugostila ekupu "Novosti", a mi smo imali prilike da vidimo kakva je… »
Opa! Sanja Vučić sprema haos! Sanja Vučić sprema tri nove pesme, pogledajte kako je izgledalo snimanje spotova, Kurir na licu…
Kurir pre 7 sati
Nakon višegodišnjeg uspeha na muzičkoj sceni, Sanja Vučić ne usporava tempo. Svestrana pevačica punom parom radi na novim projektima u koje je, kako sama kaže, uložila celo svoje srce i energiju. U pripremi su tri potpuno nove pesme koje će pratiti dva… »
(Video) "četiri godine nisam bila na odmoru": Sanja Vučić iskreno o poslu, a o dečku neće ni reč: "Uvek mi se obilo o glavu"…
Blic pre 9 sati
Pevačica Sanja Vučić vredno radi na svojim novim pesmama i spotovima, a sada je za "Blic" iskreno govorila na tu temu. - Vredno radim, sada smo već na pola, imamo još dosta do kraja. Sutra snimam spot, nakosutra snimamo vizual. Ova nedelja je katastrofa… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 7 satijoš 1 povezana