Povezane vesti

"To mi je stvarno teško, uvek brinem..." Sanja Vučić na snimanju spotova progovorila o mračnoj strani posla, o ovome svi ćute…

"To mi je stvarno teško, uvek brinem..." Sanja Vučić na snimanju spotova progovorila o mračnoj strani posla, o ovome svi ćute…

Alo pre 5 sati
Iako na odmor nije otputovala četiri godine i ovog puta se lišila uživanja na egzotičnim destinacijama zarad posla. Nakon uspeha koji godinama ostvaruje u muzičkoj karijeri Sanja Vučić ne miruje već punim gasom priprema nove projekte u koje je uložila… »
"Novosti" na licu mesta sa sanjom Vučić: Na snimanju spotova progovorila o novim pesmama i planovima (foto)

"Novosti" na licu mesta sa sanjom Vučić: Na snimanju spotova progovorila o novim pesmama i planovima (foto)

Večernje novosti pre 6 sati
NAKON uspeha koji godinama ostvaruje u karijeri, muzička zvezda Sanja Vučić ne miruje već punim gasom priprema nove projekte u koje je uložila celu sebe. Foto: Novosti Sanja je na setu ugostila ekupu "Novosti", a mi smo imali prilike da vidimo kakva je… »
Opa! Sanja Vučić sprema haos! Sanja Vučić sprema tri nove pesme, pogledajte kako je izgledalo snimanje spotova, Kurir na licu…

Opa! Sanja Vučić sprema haos! Sanja Vučić sprema tri nove pesme, pogledajte kako je izgledalo snimanje spotova, Kurir na licu…

Kurir pre 7 sati
Nakon višegodišnjeg uspeha na muzičkoj sceni, Sanja Vučić ne usporava tempo. Svestrana pevačica punom parom radi na novim projektima u koje je, kako sama kaže, uložila celo svoje srce i energiju. U pripremi su tri potpuno nove pesme koje će pratiti dva… »
(Video) "četiri godine nisam bila na odmoru": Sanja Vučić iskreno o poslu, a o dečku neće ni reč: "Uvek mi se obilo o glavu"…

(Video) "četiri godine nisam bila na odmoru": Sanja Vučić iskreno o poslu, a o dečku neće ni reč: "Uvek mi se obilo o glavu"…

Blic pre 9 sati
Pevačica Sanja Vučić vredno radi na svojim novim pesmama i spotovima, a sada je za "Blic" iskreno govorila na tu temu. - Vredno radim, sada smo već na pola, imamo još dosta do kraja. Sutra snimam spot, nakosutra snimamo vizual. Ova nedelja je katastrofa… »

Vesti dana »