Повезане вести

"То ми је стварно тешко, увек бринем..." Сања Вучић на снимању спотова проговорила о мрачној страни посла, о овоме сви ћуте…

"То ми је стварно тешко, увек бринем..." Сања Вучић на снимању спотова проговорила о мрачној страни посла, о овоме сви ћуте…

Ало 17.06.2025
Иако на одмор није отпутовала четири године и овог пута се лишила уживања на егзотичним дестинацијама зарад посла. Након успеха који годинама остварује у музичкој каријери Сања Вучић не мирује већ пуним гасом припрема нове… »
"Новости" на лицу места са сањом Вучић: На снимању спотова проговорила о новим песмама и плановима (фото)

"Новости" на лицу места са сањом Вучић: На снимању спотова проговорила о новим песмама и плановима (фото)

Вечерње новости 17.06.2025
НАКОН успеха који годинама остварује у каријери, музичка звезда Сања Вучић не мирује већ пуним гасом припрема нове пројекте у које је уложила целу себе. Фото: Новости Сања је на сету угостила екупу "Новости", а ми смо имали… »
Опа! Сања Вучић спрема хаос! Сања Вучић спрема три нове песме, погледајте како је изгледало снимање спотова, Курир на лицу…

Опа! Сања Вучић спрема хаос! Сања Вучић спрема три нове песме, погледајте како је изгледало снимање спотова, Курир на лицу…

Курир 17.06.2025
Након вишегодишњег успеха на музичкој сцени, Сања Вучић не успорава темпо. Свестрана певачица пуном паром ради на новим пројектима у које је, како сама каже, уложила цело своје срце и енергију. У припреми су три потпуно нове… »
(Видео) "четири године нисам била на одмору": Сања Вучић искрено о послу, а о дечку неће ни реч: "Увек ми се обило о главу"…

(Видео) "четири године нисам била на одмору": Сања Вучић искрено о послу, а о дечку неће ни реч: "Увек ми се обило о главу"…

Блиц 17.06.2025
Певачица Сања Вучић вредно ради на својим новим песмама и спотовима, а сада је за "Блиц" искрено говорила на ту тему. - Вредно радим, сада смо већ на пола, имамо још доста до краја. Сутра снимам спот, накосутра снимамо визуал… »

Вести дана »