Повезане вести

Вучић се обратио из Абу Дабија: Морамо да радимо још више и зато вас позивам на јединство

Вучић се обратио из Абу Дабија: Морамо да радимо још више и зато вас позивам на јединство

Еуроневс 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима путем Инстаграма током посете Уједињеним Арапским Емиратима, изразивши дивљење напретку те земље и позивајући на јединство и већи рад како би Србија постала лидер у… »
"Аим хигх, дреам биг" Вучић се огласио из Абу Дабија: Заједно можемо све и вратићемо Србију на пиједестал победника! (видео)…

"Аим хигх, дреам биг" Вучић се огласио из Абу Дабија: Заједно можемо све и вратићемо Србију на пиједестал победника! (видео)…

Курир 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Абу Дабија где пословно борави. - Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је… »
Пословно у Абу дабију Вучић из Емирата обећава повратак Србије на пиједестал победника (видео)

Пословно у Абу дабију Вучић из Емирата обећава повратак Србије на пиједестал победника (видео)

Дневник 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Абу Дабија где пословно борави. - Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је… »
Вучић се јавио из УАЕ: Морамо да радимо још више; Вратићемо Србију на пиједастал ВИДЕО

Вучић се јавио из УАЕ: Морамо да радимо још више; Вратићемо Србију на пиједастал ВИДЕО

Б92 17.06.2025
Председник Сбије Александар Вучић обратио се из УАЕ. "Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је због других природних… »
Вучић се огласио из Абу Дабија: Председник упутио снажну поруку грађанима Србије

Вучић се огласио из Абу Дабија: Председник упутио снажну поруку грађанима Србије

Телеграф 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима након што је свечано дочекан у Уједињеним Арапским Емирата. "Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам… »

Вести дана »