Повезане вести
Вучић се обратио из Абу Дабија: Морамо да радимо још више и зато вас позивам на јединство
Еуроневс 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима путем Инстаграма током посете Уједињеним Арапским Емиратима, изразивши дивљење напретку те земље и позивајући на јединство и већи рад како би Србија постала лидер у… »
"Аим хигх, дреам биг" Вучић се огласио из Абу Дабија: Заједно можемо све и вратићемо Србију на пиједестал победника! (видео)…
Курир 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Абу Дабија где пословно борави. - Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је… »
Пословно у Абу дабију Вучић из Емирата обећава повратак Србије на пиједестал победника (видео)
Дневник 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се из Абу Дабија где пословно борави. - Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је… »
Вучић се јавио из УАЕ: Морамо да радимо још више; Вратићемо Србију на пиједастал ВИДЕО
Б92 17.06.2025
Председник Сбије Александар Вучић обратио се из УАЕ. "Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам, неко ће рећи то је због нафте, то је због других природних… »
Вучић се огласио из Абу Дабија: Председник упутио снажну поруку грађанима Србије
Телеграф 17.06.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима након што је свечано дочекан у Уједињеним Арапским Емирата. "Поштовани грађани, увек када дођем у Емирате, изненадим се огромном напретку коју ова земља прави. И знам… »
Вести дана »
Спољнотрговинска робна размена Србије у прва три месеца 19 млрд ЕУР
Екапија пре 1 сатјош 29 повезаних
Одређен притвор осумњиченом за тешко убиство на Новом Београду: Мушкарца (89) усмртио чекићем
Нова пре 1 сатјош 46 повезаних
Нападачи који су синоћ отели активисту још нису ухапшени: Збор за вечерас најавио протест у Реснику
Недељник пре 3 сатајош 12 повезаних
УЖИВО Аракчи: Иран је спреман за преговоре, уколико Вашингтон испуни један услов
Спутник пре 2 сатајош 54 повезане