Повезане вести
Потписан уговор: Партизан три године у Евролиги!
Спорт клуб 17.06.2025
Кошаркашки клуб Партизан потписао је трогодишњи уговор са Евролигом, потврдио је у уторак увече председник црно-белих Остоја Мијаиловић. Већ неко време је било јасно да ће се клуб из Хумске наћи на листи екипа које имају… »
Партизан изгубио, председник се похвалио у касне сате: „Испуњен је важан стратешки циљ“
Спутник 17.06.2025
Председник Партизана Остоја Мијаиловиц́ похвалио се у „ситне сате“ после пораза од ФМП Железника у полуфиналу КЛС, да је потписао трогодишњи уговор са Евролигом о добијању лиценце. Оно што се вец́ знало и о чему се данима… »
"Потписао сам, Партизан је у Евролиги до 2028": Остоја Мијаловић објавио да су црно-бели добили лиценцу
Мондо 17.06.2025
Председник КК Партизан се огласио после потписа уговора са Еврлигом. Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић објавио је да су црно-бели званично добили трогодишњу лиценцу Евролиге, према којој ће играти у најјачем такмичењу до… »
Партизан потписао трогодишњи уговор са Евролигом!
Б92 17.06.2025
КК Партизан ће наредне три године играти у Евролиги. Како је председник Партизана Остоја Мијаиловић објавио, црно-бели ће наредне три сезоне бити сигуран члан Евролиге. "Ноћас сам потписао уговор који Клубу гарантује трогодишњу… »
Званично - Партизан потписао трогодишњи уговор са Евролигом!
Спортске.нет 17.06.2025
Председник КК Партизан саопштио је да је Партизан потписао трогодишњи уговор са Евролигом. Оно о чему се причало недељама у назад, данас је добило коначну потврду. „Важан стратешки циљ Партизана је управо испуњен… »
Партизан наредне три године у Евролиги, Остоја Мијаиловић потврдио важне вести
Нова 17.06.2025
Кошаркашки клуб Партизан и наредне три године играће у Евролиги, потврдио је председник Остоја Мијаиловић на друштвеним мрежама. Након што је Партизан поражен од ФМП-а резултатом 78:69, у другом мечу полуфиналне серије Суперлиге… »
Гробари гледају и не верују: Ево у ком такмичењу ће КК Партизан играти наредне три године, црно-беле "погурала" и држава…
Вечерње новости 17.06.2025
Најновије вести из кошарке су прилично усталасале овдашње "спортске воде". ФОТО: Н. Скендерија Наиме, председник Партизана Остаоја Мијаиловић саопштио је данас да је потписао уговор који кошаркашима првака Европе из 1992. године… »
Остоја Мијаиловић потврдио фантастичне вести: "Ноћас сам потписао уговор који гарантује..."
Телеграф 17.06.2025
Председник кошаркашког клуба Партизан, Остоја Мијаиловић, потврдио је да је црно-бели клуб званично обезбедио своје место у Евролиги у наредне три сезоне! У ноћи између понедељка и уторка, Мијаиловић је потписао трогодишњи… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана