Povezane vesti
Lažni policajci haraju karaburmom, napali devojku, neprimerno je dodirivali, na kraju i opljačkali
Blic 18.06.2025
"Dva puta su me oborili na tlo. Bila sam u šoku, ali pošto je početni adrenalin prošao, počela sam jako da se tresem i da plačem. Tada sam već bila svesna da se ne radi o policajcima", ispričala je za "Blic" devojka koju su na Karaburmi napali lažni… »
Lažni policajci s Karaburme progovorili o napadu, jednu stvar negirali! Određen pritvor dvojici osumnjičenih za razbojništvo…
Kurir 18.06.2025
Dvojici muškaraca N. D. (42) D. K. (38) koji se sumnjiče da su se na Karaburmi u ranim jutarnjim časovima 15. juna lažno predstavljali kao policijski službenici i nakon "pretresa" oštećene devojke, uzeli od nje 3.000 dinara, kako Kurir saznaje, određen… »
"Blic" saznaje: Lažni policajci sa Karaburme ostaju iza rešetaka: Devojka koja im je pomagala dobila jednu zabranu
Blic 18.06.2025
Rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu, Darku K. (38) i Nikoli D. (42), koji se sumnjiče da su se lažno predstavljali kao policajci i tom prilikom na Karaburmi od jedne devojke ukrali punjač za telefon i 3.000 dinara, određen je pritvor. Osumnjičenoj… »
Saslušani lažni policajci sa Karaburme: Evo šta su rekli o napadu na devojku, jednu stvar negirali
Mondo 18.06.2025
Njih dvojica su izneli odbranu i jednu stvar su negirali. Dvojici muškaraca N. D. (42) D. K. (38) koji se sumnjiče da su se na Karaburmi u ranim jutarnjim časovima 15. juna lažno predstavljali kao policijski službenici i nakon "pretresa" oštećene… »
Ispovest devojke koju su na Karaburmi presreli lažni policajci: „Gurnuli su me u ulaz zgrade i oborili na tlo, dodirivali i…
Nova 18.06.2025
Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa ženskom osobom, nasrnuli su na devojku koja je u tom trenutku prolazila ulicom i zahtevali su od nje da im preda… »
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu" Ispovest devojke koju su napali lažni policajci na Karaburmi: Gurnuli su me u ulaz…
Kurir 18.06.2025
Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa ženskom osobom, nasrnuli su na devojku koja je u tom trenutku prolazila ulicom i zahtevali su od nje da im preda… »
Lažno se predstavili kao policajci Njih troje je uhapšeno jer su presreli devojku pa je šikanirali
Alo 18.06.2025
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje od 48 sati N.D. (42), D.K.(38) i J.P. (21) zbog sumnje da su izvršili razbojništvo i lažno predstavljanje. Oni se sumnjiče da su 15. juna rano ujutru lažnim predstavljanjem da su poliajic… »
"Oborili su me, podizali odeću i dodirivali": Devojka koju su na Karaburmi napali lažni policajci otkrila jezive detalje
Mondo 18.06.2025
Devojka koju su na Karaburmi napali lažni policajci ispričala je detalje i otkrila šta se sve dešavalo te noći. Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa… »
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu": Reči devojke sa Karaburme, žrtve lažnih policajaca bude jezu: "Dozivala sam pomoć…
Blic 18.06.2025
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu": Reči devojke sa Karaburme, žrtve lažnih policajaca bude jezu: "Dozivala sam pomoć…
Blic 18.06.2025
Lažni policajci žrtvu napali s leđa, pa je oborili: "Blic" otkriva detalje uznemirujućeg razbojništva na Karaburmi: Od devojke…
Blic 17.06.2025
Darko K. (38), Nikola D. (42) i Jovana P. (21) osumnjičeni su da su 15. juna ove godine, na Karaburmi, presreli devojku na ulici i predstavljajući se lažno da su policijski službenici, od žrtve uzeli novac i punjač za telefon. Ipak, oni nisu žrtvu… »
Lažni policajci žrtvu napali s leđa, pa je oborili: "Blic" otkriva detalje uznemirujućeg razbojništva na Karaburmi: Od devojke…
Blic 17.06.2025
Darko K. (38), Nikola D. (42) i Jovana P. (21) osumnjičeni su da su 15. juna ove godine, na Karaburmi, presreli devojku na ulici i predstavljajući se lažno da su policijski službenici, od žrtve uzeli novac i punjač za telefon. Ipak, oni nisu žrtvu… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 2 satajoš 57 povezanih

Prekid studentske blokade Univerziteta u Novom Pazaru, napeto ispred zgrade
BBC News pre 15 minutajoš 48 povezanih

Sud odbio zahtev za ukidanje kućnog pritvora novosadskim aktivistima PSG-a i STAV-a
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 4 satijoš 40 povezanih

Mame protiv mašinerije danas u podne na zrenjaninskom trgu u znak podrške novopazarskim studentima! Mame protiv mašinerije
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 24 povezane