Повезане вести
Лажни полицајци харају карабурмом, напали девојку, непримерно је додиривали, на крају и опљачкали
Блиц 18.06.2025
"Два пута су ме оборили на тло. Била сам у шоку, али пошто је почетни адреналин прошао, почела сам јако да се тресем и да плачем. Тада сам већ била свесна да се не ради о полицајцима", испричала је за "Блиц" девојка коју су на… »
Лажни полицајци с Карабурме проговорили о нападу, једну ствар негирали! Одређен притвор двојици осумњичених за разбојништво…
Курир 18.06.2025
Двојици мушкараца Н. Д. (42) Д. К. (38) који се сумњиче да су се на Карабурми у раним јутарњим часовима 15. јуна лажно представљали као полицијски службеници и након "претреса" оштећене девојке, узели од ње 3.000 динара, како… »
"Блиц" сазнаје: Лажни полицајци са Карабурме остају иза решетака: Девојка која им је помагала добила једну забрану
Блиц 18.06.2025
Решењем Првог основног суда у Београду, Дарку К. (38) и Николи Д. (42), који се сумњиче да су се лажно представљали као полицајци и том приликом на Карабурми од једне девојке украли пуњач за телефон и 3.000 динара, одређен је… »
Саслушани лажни полицајци са Карабурме: Ево шта су рекли о нападу на девојку, једну ствар негирали
Мондо 18.06.2025
Њих двојица су изнели одбрану и једну ствар су негирали. Двојици мушкараца Н. Д. (42) Д. К. (38) који се сумњиче да су се на Карабурми у раним јутарњим часовима 15. јуна лажно представљали као полицијски службеници и након… »
Исповест девојке коју су на Карабурми пресрели лажни полицајци: „Гурнули су ме у улаз зграде и оборили на тло, додиривали и…
Нова 18.06.2025
На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су полицајци, заједно са женском особом, насрнули су на девојку која је у том тренутку пролазила улицом и захтевали… »
"Подизали су ми одећу, додиривали по телу" Исповест девојке коју су напали лажни полицајци на Карабурми: Гурнули су ме у улаз…
Курир 18.06.2025
На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су полицајци, заједно са женском особом, насрнули су на девојку која је у том тренутку пролазила улицом и захтевали… »
Лажно се представили као полицајци Њих троје је ухапшено јер су пресрели девојку па је шиканирали
Ало 18.06.2025
Прво основно јавно тужилаштво у Београду одредило је задржавање од 48 сати Н.Д. (42), Д.К.(38) и Ј.П. (21) због сумње да су извршили разбојништво и лажно представљање. Они се сумњиче да су 15. јуна рано ујутру лажним… »
"Оборили су ме, подизали одећу и додиривали": Девојка коју су на Карабурми напали лажни полицајци открила језиве детаље
Мондо 18.06.2025
Девојка коју су на Карабурми напали лажни полицајци испричала је детаље и открила шта се све дешавало те ноћи. На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су… »
"Подизали су ми одећу, додиривали по телу": Речи девојке са Карабурме, жртве лажних полицајаца буде језу: "Дозивала сам помоћ…
Блиц 18.06.2025
"Подизали су ми одећу, додиривали по телу": Речи девојке са Карабурме, жртве лажних полицајаца буде језу: "Дозивала сам помоћ…
Блиц 18.06.2025
Лажни полицајци жртву напали с леђа, па је оборили: "Блиц" открива детаље узнемирујућег разбојништва на Карабурми: Од девојке…
Блиц 17.06.2025
Дарко К. (38), Никола Д. (42) и Јована П. (21) осумњичени су да су 15. јуна ове године, на Карабурми, пресрели девојку на улици и представљајући се лажно да су полицијски службеници, од жртве узели новац и пуњач за телефон… »
Лажни полицајци жртву напали с леђа, па је оборили: "Блиц" открива детаље узнемирујућег разбојништва на Карабурми: Од девојке…
Блиц 17.06.2025
Дарко К. (38), Никола Д. (42) и Јована П. (21) осумњичени су да су 15. јуна ове године, на Карабурми, пресрели девојку на улици и представљајући се лажно да су полицијски службеници, од жртве узели новац и пуњач за телефон… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 12 минутајош 34 повезане

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 3 сатајош 25 повезаних