Povezane vesti
Lažni policajci s Karaburme progovorili o napadu, jednu stvar negirali! Određen pritvor dvojici osumnjičenih za razbojništvo…
Kurir pre 1 sat
Dvojici muškaraca N. D. (42) D. K. (38) koji se sumnjiče da su se na Karaburmi u ranim jutarnjim časovima 15. juna lažno predstavljali kao policijski službenici i nakon "pretresa" oštećene devojke, uzeli od nje 3.000 dinara, kako Kurir saznaje, određen… »
"Blic" saznaje: Lažni policajci sa Karaburme ostaju iza rešetaka: Devojka koja im je pomagala dobila jednu zabranu
Blic pre 3 sata
Rešenjem Prvog osnovnog suda u Beogradu, Darku K. (38) i Nikoli D. (42), koji se sumnjiče da su se lažno predstavljali kao policajci i tom prilikom na Karaburmi od jedne devojke ukrali punjač za telefon i 3.000 dinara, određen je pritvor. Osumnjičenoj… »
Saslušani lažni policajci sa Karaburme: Evo šta su rekli o napadu na devojku, jednu stvar negirali
Mondo pre 3 sata
Njih dvojica su izneli odbranu i jednu stvar su negirali. Dvojici muškaraca N. D. (42) D. K. (38) koji se sumnjiče da su se na Karaburmi u ranim jutarnjim časovima 15. juna lažno predstavljali kao policijski službenici i nakon "pretresa" oštećene… »
Ispovest devojke koju su na Karaburmi presreli lažni policajci: „Gurnuli su me u ulaz zgrade i oborili na tlo, dodirivali i…
Nova pre 4 sati
Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa ženskom osobom, nasrnuli su na devojku koja je u tom trenutku prolazila ulicom i zahtevali su od nje da im preda… »
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu" Ispovest devojke koju su napali lažni policajci na Karaburmi: Gurnuli su me u ulaz…
Kurir pre 4 sati
Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa ženskom osobom, nasrnuli su na devojku koja je u tom trenutku prolazila ulicom i zahtevali su od nje da im preda… »
Lažno se predstavili kao policajci Njih troje je uhapšeno jer su presreli devojku pa je šikanirali
Alo pre 5 sati
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje od 48 sati N.D. (42), D.K.(38) i J.P. (21) zbog sumnje da su izvršili razbojništvo i lažno predstavljanje. Oni se sumnjiče da su 15. juna rano ujutru lažnim predstavljanjem da su poliajic… »
"Oborili su me, podizali odeću i dodirivali": Devojka koju su na Karaburmi napali lažni policajci otkrila jezive detalje
Mondo pre 6 sati
Devojka koju su na Karaburmi napali lažni policajci ispričala je detalje i otkrila šta se sve dešavalo te noći. Na Karaburmi se 15. juna u ranim jutarnjim satima odigrala prava drama - dvojica muškaraca, predstavljajući se da su policajci, zajedno sa… »
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu": Reči devojke sa Karaburme, žrtve lažnih policajaca bude jezu: "Dozivala sam pomoć…
Blic pre 7 sati
"Podizali su mi odeću, dodirivali po telu": Reči devojke sa Karaburme, žrtve lažnih policajaca bude jezu: "Dozivala sam pomoć…
Blic pre 7 sati
Lažni policajci žrtvu napali s leđa, pa je oborili: "Blic" otkriva detalje uznemirujućeg razbojništva na Karaburmi: Od devojke…
Blic pre 16 sati
Darko K. (38), Nikola D. (42) i Jovana P. (21) osumnjičeni su da su 15. juna ove godine, na Karaburmi, presreli devojku na ulici i predstavljajući se lažno da su policijski službenici, od žrtve uzeli novac i punjač za telefon. Ipak, oni nisu žrtvu… »
Lažni policajci žrtvu napali s leđa, pa je oborili: "Blic" otkriva detalje uznemirujućeg razbojništva na Karaburmi: Od devojke…
Blic pre 16 sati
Darko K. (38), Nikola D. (42) i Jovana P. (21) osumnjičeni su da su 15. juna ove godine, na Karaburmi, presreli devojku na ulici i predstavljajući se lažno da su policijski službenici, od žrtve uzeli novac i punjač za telefon. Ipak, oni nisu žrtvu… »
Vesti dana »

U zatvoru na Klisi nema više pritvorenih u slučaju "nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 32 povezane

Uplaćena sredstva visokoškolskim ustanovama koje su započele izvođenje nastave
RTK pre 25 minutajoš 21 povezana

Hamnei: Ulazak američke vojske će prouzrokovati nepopravljivu štetu
RTV pre 41 minutajoš 15 povezanih

Kad upeče 40 stepeni neće biti dobro! Najvrelije u ovom delu Srbije, Ristić otkrio i tačan datum!
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih