Повезане вести

Лажни полицајци харају карабурмом, напали девојку, непримерно је додиривали, на крају и опљачкали

Лажни полицајци харају карабурмом, напали девојку, непримерно је додиривали, на крају и опљачкали

Блиц 18.06.2025
"Два пута су ме оборили на тло. Била сам у шоку, али пошто је почетни адреналин прошао, почела сам јако да се тресем и да плачем. Тада сам већ била свесна да се не ради о полицајцима", испричала је за "Блиц" девојка коју су на… »
Лажни полицајци с Карабурме проговорили о нападу, једну ствар негирали! Одређен притвор двојици осумњичених за разбојништво…

Лажни полицајци с Карабурме проговорили о нападу, једну ствар негирали! Одређен притвор двојици осумњичених за разбојништво…

Курир 18.06.2025
Двојици мушкараца Н. Д. (42) Д. К. (38) који се сумњиче да су се на Карабурми у раним јутарњим часовима 15. јуна лажно представљали као полицијски службеници и након "претреса" оштећене девојке, узели од ње 3.000 динара, како… »
"Блиц" сазнаје: Лажни полицајци са Карабурме остају иза решетака: Девојка која им је помагала добила једну забрану

"Блиц" сазнаје: Лажни полицајци са Карабурме остају иза решетака: Девојка која им је помагала добила једну забрану

Блиц 18.06.2025
Решењем Првог основног суда у Београду, Дарку К. (38) и Николи Д. (42), који се сумњиче да су се лажно представљали као полицајци и том приликом на Карабурми од једне девојке украли пуњач за телефон и 3.000 динара, одређен је… »
Саслушани лажни полицајци са Карабурме: Ево шта су рекли о нападу на девојку, једну ствар негирали

Саслушани лажни полицајци са Карабурме: Ево шта су рекли о нападу на девојку, једну ствар негирали

Мондо 18.06.2025
Њих двојица су изнели одбрану и једну ствар су негирали. Двојици мушкараца Н. Д. (42) Д. К. (38) који се сумњиче да су се на Карабурми у раним јутарњим часовима 15. јуна лажно представљали као полицијски службеници и након… »
Исповест девојке коју су на Карабурми пресрели лажни полицајци: „Гурнули су ме у улаз зграде и оборили на тло, додиривали и…

Исповест девојке коју су на Карабурми пресрели лажни полицајци: „Гурнули су ме у улаз зграде и оборили на тло, додиривали и…

Нова 18.06.2025
На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су полицајци, заједно са женском особом, насрнули су на девојку која је у том тренутку пролазила улицом и захтевали… »
"Подизали су ми одећу, додиривали по телу" Исповест девојке коју су напали лажни полицајци на Карабурми: Гурнули су ме у улаз…

"Подизали су ми одећу, додиривали по телу" Исповест девојке коју су напали лажни полицајци на Карабурми: Гурнули су ме у улаз…

Курир 18.06.2025
На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су полицајци, заједно са женском особом, насрнули су на девојку која је у том тренутку пролазила улицом и захтевали… »
Лажно се представили као полицајци Њих троје је ухапшено јер су пресрели девојку па је шиканирали

Лажно се представили као полицајци Њих троје је ухапшено јер су пресрели девојку па је шиканирали

Ало 18.06.2025
Прво основно јавно тужилаштво у Београду одредило је задржавање од 48 сати Н.Д. (42), Д.К.(38) и Ј.П. (21) због сумње да су извршили разбојништво и лажно представљање. Они се сумњиче да су 15. јуна рано ујутру лажним… »
"Оборили су ме, подизали одећу и додиривали": Девојка коју су на Карабурми напали лажни полицајци открила језиве детаље

"Оборили су ме, подизали одећу и додиривали": Девојка коју су на Карабурми напали лажни полицајци открила језиве детаље

Мондо 18.06.2025
Девојка коју су на Карабурми напали лажни полицајци испричала је детаље и открила шта се све дешавало те ноћи. На Карабурми се 15. јуна у раним јутарњим сатима одиграла права драма - двојица мушкараца, представљајући се да су… »
"Подизали су ми одећу, додиривали по телу": Речи девојке са Карабурме, жртве лажних полицајаца буде језу: "Дозивала сам помоћ…

"Подизали су ми одећу, додиривали по телу": Речи девојке са Карабурме, жртве лажних полицајаца буде језу: "Дозивала сам помоћ…

Блиц 18.06.2025

Блиц 18.06.2025
Лажни полицајци жртву напали с леђа, па је оборили: "Блиц" открива детаље узнемирујућег разбојништва на Карабурми: Од девојке…

Лажни полицајци жртву напали с леђа, па је оборили: "Блиц" открива детаље узнемирујућег разбојништва на Карабурми: Од девојке…

Блиц 17.06.2025
Дарко К. (38), Никола Д. (42) и Јована П. (21) осумњичени су да су 15. јуна ове године, на Карабурми, пресрели девојку на улици и представљајући се лажно да су полицијски службеници, од жртве узели новац и пуњач за телефон… »

Блиц 17.06.2025
Дарко К. (38), Никола Д. (42) и Јована П. (21) осумњичени су да су 15. јуна ове године, на Карабурми, пресрели девојку на улици и представљајући се лажно да су полицијски службеници, од жртве узели новац и пуњач за телефон… »

Вести дана »