Povezane vesti

"Uz pomoć policije dokazaću čime me ucenjuje": Anja Bla se oglasila nakon optužbi Bake Praseta, objavila jezive poruke koje…

"Uz pomoć policije dokazaću čime me ucenjuje": Anja Bla se oglasila nakon optužbi Bake Praseta, objavila jezive poruke koje…

Blic pre 3 sata
Bivša devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, se oglasila nakon što je on izneo prljav veš iz njihove dugogodišnje veze. Naime, Baka Prase je počeo da iznosi šokantne tvrdnje o… »
"Nakon kike, njegove najveće žrtve, ja sam druga po redu" Anja Bla tvrdi da je Baka Prase zlostavlja: Nakon njegovog…

"Nakon kike, njegove najveće žrtve, ja sam druga po redu" Anja Bla tvrdi da je Baka Prase zlostavlja: Nakon njegovog…

Kurir pre 3 sata
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u svom lajv uključenju na društvenim mrežama otkrio je detalje iz njegove veze sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla. Između ostalog on je tvrdio da mu je tražila da na nju prepiše… »
"Imam posla sa psihopatom, dobijam pretnje u uvrede" Anja Bla prijavljuje Baku Praseta policiji: "Posle Kike sam njegova…

"Imam posla sa psihopatom, dobijam pretnje u uvrede" Anja Bla prijavljuje Baku Praseta policiji: "Posle Kike sam njegova…

Alo pre 3 sata
Nakon što je ispričao skandalozne detalje o bivšoj devojci, oglasila se i ona. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nakon raskida sa Anjom Bla javno je otkrio detalje iz njihove veze. Između ostalog, on je tvrdio da mu je tražila da na nju prepiše… »
Anja tvrdi da je Baka Prase zlostavljao: Pomenula Kiku koja je pronađena mrtva! “Za sve će biti prijavljen”

Anja tvrdi da je Baka Prase zlostavljao: Pomenula Kiku koja je pronađena mrtva! “Za sve će biti prijavljen”

Telegraf pre 3 sata
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u svom lajv uključenju na društvenim mrežama otkrio je detalje iz njegove veze sa influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla. Između ostalog on je tvrdio da mu je tražila da na nju prepiše… »
"Satovi, torbice, kola..." Baka Prase ne prestaje da otkriva skandalozne tvrdnje o bivšoj devojci, sada šokirao sve! (foto)

"Satovi, torbice, kola..." Baka Prase ne prestaje da otkriva skandalozne tvrdnje o bivšoj devojci, sada šokirao sve! (foto)

Alo pre 13 sati
Jutjuber odlučio da nastavi da javno govori o odnosu sa bivšom devojkom. Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase odlučio je da otkrije sav „prljav veš“ iz, kako se pretpostavlja, veze sa influenserkom Anjom Bla, budući da je upravo s njom nedavno… »
"Anja me je ucenjivala klipom, devojka i ja trpimo 4 meseca uznemiravanje": Baka Prase šokirao izjavama o bivšoj: "To je…

"Anja me je ucenjivala klipom, devojka i ja trpimo 4 meseca uznemiravanje": Baka Prase šokirao izjavama o bivšoj: "To je…

Blic pre 15 sati
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase doneo je odluku da obelodani detalje odnosa sa bivšom devojkom Anjom Bla. Baka je rešio da ispriča sve kroz šta prolazi zbog, kako kaže "uznemiravanja" bivše devojke. On je naveo da Anja preti i ucenjuje… »

Vesti dana »