Повезане вести
Ања Бла запретила баки прасету полицијом, он јој се јавно обратио! Хаос на мрежама, јутјубер побеснео и изнео језиве тврдње…
Курир 18.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, већ неколико дана на мрежама износи прљав веш из везе са инфлуенсерком Ањом Бла. Ања Бла се огласила путем на Инстаграму, где је најавила да ће обрачун са бившим дечком решити… »
Бака Прасе оплео по Ањи, брани садашњу девојку: Мреже се усијале "Па овим доказујеш зашто је сумњала"
Телеграф 18.06.2025
Не смирује се вербални "рат" између јутјубера Баке Прасета и његове бивше девојке Ање Благојевић. Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, у свом лајв укључењу на друштвеним мрежама открио је детаље из његове везе са… »
Ања Бла запретила Баки Прасету полицијом, он јој се јавно обратио: "Сакупља симпатије глупих људи, одговарало јој је док је…
Блиц 18.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, већ неколико дана на мрежама износи прљав веш из везе са инфлуенсерком Ањом Бла. Ања Бла се огласила путем на Инстаграму, где је најавила да ће обрачун са бившим дечком решити… »
"Уз помоћ полиције доказаћу чиме ме уцењује": Ања Бла се огласила након оптужби Баке Прасета, објавила језиве поруке које…
Блиц 18.06.2025
Бивша девојка јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, се огласила након што је он изнео прљав веш из њихове дугогодишње везе. Наиме, Бака Прасе је почео да… »
"Након кике, његове највеће жртве, ја сам друга по реду" Ања Бла тврди да је Бака Прасе злоставља: Након његовог…
Курир 18.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, у свом лајв укључењу на друштвеним мрежама открио је детаље из његове везе са инфлуенсерком Ањом Благојевић, познатијом као Ања Бла. Између осталог он је тврдио да му је… »
"Имам посла са психопатом, добијам претње у увреде" Ања Бла пријављује Баку Прасета полицији: "После Кике сам његова…
Ало 18.06.2025
Након што је испричао скандалозне детаље о бившој девојци, огласила се и она. Богдан Илић, познатији као Бака Прасе након раскида са Ањом Бла јавно је открио детаље из њихове везе. Између осталог, он је тврдио да му је… »
Ања тврди да је Бака Прасе злостављао: Поменула Кику која је пронађена мртва! “За све ће бити пријављен”
Телеграф 18.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, у свом лајв укључењу на друштвеним мрежама открио је детаље из његове везе са инфлуенсерком Ањом Благојевић, познатијом као Ања Бла. Између осталог он је тврдио да му је… »
"Сатови, торбице, кола..." Бака Прасе не престаје да открива скандалозне тврдње о бившој девојци, сада шокирао све! (фото)
Ало 18.06.2025
Јутјубер одлучио да настави да јавно говори о односу са бившом девојком. Јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе одлучио је да открије сав „прљав веш“ из, како се претпоставља, везе са инфлуенсерком Ањом Бла, будући да… »
"Ања ме је уцењивала клипом, девојка и ја трпимо 4 месеца узнемиравање": Бака Прасе шокирао изјавама о бившој: "То је…
Блиц 17.06.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе донео је одлуку да обелодани детаље односа са бившом девојком Ањом Бла. Бака је решио да исприча све кроз шта пролази због, како каже "узнемиравања" бивше девојке. Он је навео да… »
Вести дана »

Вучић са Рубиом у Њујорку: Фокус на решавању питања америчких тарифа, али и нових инвестиција ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 8 повезаних

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Демонстранти испред просторија СНС на Вождовцу: Били испред зграде Дијане Хркаловић
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званичник САД: Курти прешао црвену линију покушајем блокаде Српске листе
Данас пре 5 сатијош 2 повезане