Повезане вести

Јапански премијер о трговинским преговорима и царинама: Неслагања са Америком и даље присутна

Јапански премијер о трговинским преговорима и царинама: Неслагања са Америком и даље присутна

Блиц 18.06.2025
Премијер Јапана Шигеру Ишиба изјавио је да његова земља није постигла свеобухватни споразум о царинама са Сједињеним Америчким Државама "јер нека неслагања и даље постоје између две земље". Ишиба је, разговарајући са… »
Јапански премијер отворено: И даље постоје озбиљна неслагања са Америком око царина!

Јапански премијер отворено: И даље постоје озбиљна неслагања са Америком око царина!

Телеграф 18.06.2025
Премијер Јапана Шигеру Ишиба изјавио је да његова земља није постигла свеобухватни споразум о царинама са Сједињеним Америчким Државама "јер нека неслагања и даље постоје између две земље". Ишиба је, разговарајуц́и са… »
Још један стармеров гаф на самиту Г7 Помешао преводиоца са председником Јужне Кореје (фото)

Још један стармеров гаф на самиту Г7 Помешао преводиоца са председником Јужне Кореје (фото)

Ало 18.06.2025
Премијер Велике Британије Кир Стармер направио је велику грешку када је протумачио преводиоца као лидера Јужне Кореје. Премијер је руковао са преводиоцем уместо са својим колегом Ли Џе-мјонгом док су били на самиту Г7. Затим је… »
Канада одустала од заједничке изјаве земаља Г7

Ал Јазеера 18.06.2025
Канада сматра да је амерички приједлог изјаве непоштен према Украјини. Канада је одустала од намјере да група Г7 објави заједничку изјаву о рату у Украјини, изјавио је неименовани канадски званичник за Реутерс. Додао је да је… »
САД и Британија склопили споразум

САД и Британија склопили споразум

Б92 18.06.2025
Британски премијер Кир Стармер и амерички председник Доналд Трамп потписали су данас трговински споразум између две земље, који се пре свега односи на царине у вези са авио-индустријом и аутомобилским сектором. Двојица лидера… »
Немачки канцелар очекује царински договор са САД

Немачки канцелар очекује царински договор са САД

Бизнис.рс 18.06.2025
Споразум могућ пре лета. Немачки канцелар Фридрих Мерц (Фриедрицх Мерз) рекао је како очекује да ће договор у царинском спору са Сједињеним Америчким Државама бити постигнут пре краја лета. “Приближавамо се договору малим… »
Јапански премијер: И даље постоје неслагања са САД у преговорима о царинама

Јапански премијер: И даље постоје неслагања са САД у преговорима о царинама

Политика 18.06.2025
Премијер Јапана Шигеру Ишиба изјавио је да његова земља није постигла свеобухватни споразум о царинама са Сједињеним Америчким Државама "јер нека неслагања и даље постоје између две земље". Ишиба је, разговарајући са… »
Фридрих Мерц о самиту Г7: „Успешније него што сам мислио“

Фридрих Мерц о самиту Г7: „Успешније него што сам мислио“

Дојче веле 18.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц задовољан је самитом Г7, упркос раном одласку председника САД Доналда Трампа. Постигнут је договор о многим тачкама – укључујући и ону о подршци Украјини. Процена канцелара другог дана самита Г7… »
Мерц: Опрезно сам оптимистичан поводом америчких царина против Русије

Политика 18.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је синоћ, након Самита земаља Г7 у Канади, да се кући враћа ''опрезно оптимистичан'' по питању потенцијалних санкција Сједињених Америчких Држава према Русији. ''Европска унија већ има… »

Телеграф 18.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је синоћ, након Самита земаља Г7 у Канади, да се кући враћа ''опрезно оптимистичан'' по питању потенцијалних санкција Сједињених Америчких Држава према Русији. ''Европска унија већ има… »
Канада одустала од заједничке изјаве земаља Г7; Мерц: Опрезно сам оптимистичан поводом америчких царина против Русије

Канада одустала од заједничке изјаве земаља Г7; Мерц: Опрезно сам оптимистичан поводом америчких царина против Русије

РТВ 18.06.2025
КАНАНАСКИС - , 18. јуна (Тањуг) - Канада је одустала од намере да група Г7 објави заједничку изјаву о рату у Украјини, изјавио је неименовани канадски званичник за Ројтерс. Он је додао да је америчка страна намеравала да… »
Канада одустала од заједничке изјаве земаља Г7 о рату у Украјини

Канада одустала од заједничке изјаве земаља Г7 о рату у Украјини

Блиц 18.06.2025
Канада је одустала од намере да група Г7 објави заједничку изјаву о рату у Украјини, изјавио је неименовани канадски званичник за Ројтерс. Он је додао да је америчка страна намеравала да ''разводни'' нацрт текста саопштења и да… »
Мерц: Очекујем да ц́емо постиц́и договор у царинском спору са САД пре краја лета

Мерц: Очекујем да ц́емо постиц́и договор у царинском спору са САД пре краја лета

Блиц 18.06.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц рекао је како очекује да ће договор у царинском спору са Сједињеним Америчким Државама бити постигнут пре краја лета, објавио је емитер АРД. - Приближавамо се договору малим корацима - нагласио је… »

Политика 18.06.2025
Канада је одустала од намере да група Г7 објави заједничку изјаву о рату у Украјини, изјавио је неименовани канадски званичник за Ројтерс. Он је додао да је америчка страна намеравала да ''разводни'' нацрт текста саопштења и да… »

Вести дана »