Povezane vesti

"Novak mi rekao da ti ovo prenesem": Đokovićev savet promenio Sinerovu karijeru

"Novak mi rekao da ti ovo prenesem": Đokovićev savet promenio Sinerovu karijeru

Mondo pre 4 sati
Kako je savet Novaka Đokovića promenio karijeru Janiku Sineru i učinio ga (naj)boljim igračem? Njegov trener Daren Kejhil otkrio je sve. Australijski teniski trener Daren Kejhil (59), koji od 2022. godine radi sa Janikom Sinerom, otkrio je koliko su bili… »
Siner o narednom rivalu u Haleu: Bublik može sve što poželi

Siner o narednom rivalu u Haleu: Bublik može sve što poželi

Sport klub pre 7 sati
Aleksander Bublik se nedavno na Rolan Garosu prvi put u karijeri plasirao u jedno četvrtfinale na gren slemovima. A šljaka je podloga koja mu najmanje odgovara. Ove nedelje igra u Haleu na travi, a na njoj je mnogo uspešniji. Protivnik je, ni manje ni… »
Nestvarna priča isplivala u javnost! Kako je Novak Đoković od Sinera napravio monstruoznog igrača?!

Nestvarna priča isplivala u javnost! Kako je Novak Đoković od Sinera napravio monstruoznog igrača?!

Kurir pre 7 sati
Italijan je u četvrtfinalu Vimbldona imao veliku prednost protiv Novaka Đokovića od dva seta, ali je Srbin napravio preokret i pobedio. Bio je to drugi međusobni okršaj protiv Italijana koji je u tom trenutku bio 13. teniser sveta. Daren Kejhil je otkrio… »
Kako je Đoković od Sinera "napravio igrača" - otkrivena priča koju niko nije znao

Kako je Đoković od Sinera "napravio igrača" - otkrivena priča koju niko nije znao

B92 pre 9 sati
Trener Janika Sinera Daren Kejhil je otkrio priču sa Vimbldona 2022. godine nakon velikog preokreta Novaka Đokovića nad Italijanom. Janik Siner, trenutni lider ATP liste, danas slovi za jednog od najkompletnijih tenisera sveta. Njegov uspon ka samom vrhu… »
Otkrivena anegdota posle meča Đoković - Siner: "Novak je ušao u svlačionocu i rekao mi..."

Otkrivena anegdota posle meča Đoković - Siner: "Novak je ušao u svlačionocu i rekao mi..."

Telegraf pre 9 sati
Janik Siner, trenutni broj 1 na ATP listi, dugo je tražio put do uspeha na Grend slem turnirima, a jedan od ključnih trenutaka u njegovom razvoju desio se - sasvim simbolično - u duelu protiv Novaka Đokovića. Bilo je to na Vimbldonu 2022. godine, kada je… »

Vesti dana »