Povezane vesti
"Dao mi je ključ od kuće i karticu pre nego što me je upoznao": Zorana (35) se preselila u Holandiju zbog fudbalera, pa…
Blic 18.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah je već duže vreme je u vezi sa fudbalerom Elojem Rumom, a nedavno su odlučili da ozvaniče svoju ljubav, te su se verili. Zorana Jovanović Zorannah sa verenikom živi u Holandiji, a jednom prilikom… »
"Dao mi je ključ od kuće i karticu pre nego što me je upoznao" Zorannah o početku ljubavi sa golmanom: Provodili smo svaki dan…
Kurir 18.06.2025
Influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah već duže vreme je u emotivnoj vezi sa fudbalerom Elojem Rumom, a nedavno su se i verili. Zorana često deli detalje iz privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ali najviše pažnje… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane