Povezane vesti
"Hvala mu što je uz Izrael" Netanjahu: U stalnoj sam komunikaciji sa Trampom
Večernje novosti 18.06.2025
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu zahvalio je danas predsedniku SAD Donaldu Trampu na podršci Izraelu, dok, kako je rekao, čeka odluku Vašingtona o pridruživanju Tel Avivu u napadima na Iran. Foto: Profimedia - U stalnoj smo komunikaciji, uključujući i… »
Netanjahu: U stalnoj sam komunikaciji sa Trampom, hvala mu što je uz Izrael
Politika 18.06.2025
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu zahvalio je danas predsedniku SAD Donaldu Trampu na podršci Izraelu, dok, kako je rekao, čeka odluku Vašingtona o pridruživanju Tel Avivu u napadima na Iran. ''U stalnoj smo komunikaciji, uključujući i sinoć, imali smo… »
Netanjahu: U stalnoj sam komunikaciji sa Trampom, hvala mu što je uz Izrael
RTV 18.06.2025
TEL AVIV - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu zahvalio je danas predsedniku SAD Donaldu Trampu na podršci Izraelu, dok, kako je rekao, čeka odluku Vašingtona o pridruživanju Tel Avivu u napadima na Iran. ''U stalnoj smo komunikaciji, uključujući i… »
"U stalnoj sam komunikaciji sa Trampom" Netanjahu se hitno oglasio
Alo 18.06.2025
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu zahvalio je danas predsedniku SAD Donaldu Trampu na podršci Izraelu, dok, kako je rekao, čeka odluku Vašingtona o pridruživanju Tel Avivu u napadima na Iran. ''U stalnoj smo komunikaciji, uključujući i sinoć, imali… »
Šta još Izrael sprema? Netanjahu će sazvati sednicu kabineta za bezbednost u 22 časa, čeka se Trampova odluka
Dnevnik 18.06.2025
TEL AVIV: Izraelski premijer Benjamin Netanjahu sazvaće sastanak saveta za bezbednost večeras u Jerusalimu, saopštila je kancelarija jednog od ministara za "Tajms of Izrael". Sastanak se održava dok Izrael čeka odluku američkog predsednika Donalda Trampa… »
Netanjahu skovao plan mesecima ranije; Tramp je sve znao, ali...
B92 18.06.2025
Izrael je počeo da planira napade na Iran u decembru nakon što je uništenje terorističke grupe Hezbolah i pad Asadovog režima u Siriji otvorio vazdušni koridor, piše "Njujork tajms". Prema izveštaju, kada je premijer Benjamin Netanjahu posetio Belu kuću… »
Tramp još u februaru znao za napad Izraela na Iran? Mesecima kovali plan, promena vlasti u Siriji otvorila put
Telegraf 18.06.2025
Prema pisanju New York Times-a, koji se poziva na neimenovane izvore, Izrael je počeo sa planiranjem napada na Iran još u decembru, nakon što je uništenje terorističke grupe Hezbolah i pad režima Bašara el-Asada u Siriji otvorio vazdušni koridor ka… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane

Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na gradilištu "Beograda na vodi"
RTS pre 32 minutajoš 1 povezana

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 4 satijoš 2 povezane