Povezane vesti

Jelena Karleuša zamišljala intimni odnos sa Šerifovićkom: Otkrila fantazije iz Zvezda Granda, izjavom šokirala

Jelena Karleuša zamišljala intimni odnos sa Šerifovićkom: Otkrila fantazije iz Zvezda Granda, izjavom šokirala

Mondo pre 7 sati
Jk je ispričala da je tokom žiriranja u "Zvezdama Granda" često zamišljala intimni odnos sa Marijom. Jelena Karleuša gostovala je u podkastu kod Bokija 13, a u razgovoru sa njim, dotakla se i svog nekadašnjeg prijateljstva sa Marijom Šerifović. Pop… »
Zbog ovoga je puklo prijateljstvo između Jelene i Marije: Karleuša tvrdi da je Šerifovićeva opasna

Zbog ovoga je puklo prijateljstvo između Jelene i Marije: Karleuša tvrdi da je Šerifovićeva opasna

Svet & Skandal pre 7 sati
Jelena Karleuša i Marija Šerifović godinama su bile veoma bliske, međutim nedugo pošto je JK napustila Zvezde Granda njihovo prijateljstvo je prekinuto. Mnogi su problem videli u Marijinom druženju s Cecom, ali je, po Jeleninim rečima, nešto sasvim drugo… »
"Ne bi mi bilo spasa kad bi me Marija dohvatila" Karleuša zamišljala intimni odnos sa Šerifovićkom, otkrila sve svoje…

"Ne bi mi bilo spasa kad bi me Marija dohvatila" Karleuša zamišljala intimni odnos sa Šerifovićkom, otkrila sve svoje…

Kurir pre 7 sati
Jelena Karleuša gostovala je u podkastu kod Bokija 13, a u razgovoru sa njim, dotakla se i svog nekadašnjeg prijateljstva sa Marijom Šerifović. Pop zvezda ispričala je da je tokom žiriranja u "Zvezdama Granda" često zamišljala intimni odnos sa Marijom. -… »

Vesti dana »