Повезане вести

Јелена Карлеуша замишљала интимни однос са Шерифовићком: Открила фантазије из Звезда Гранда, изјавом шокирала

Јелена Карлеуша замишљала интимни однос са Шерифовићком: Открила фантазије из Звезда Гранда, изјавом шокирала

Мондо 18.06.2025
Јк је испричала да је током жирирања у "Звездама Гранда" често замишљала интимни однос са Маријом. Јелена Карлеуша гостовала је у подкасту код Бокија 13, а у разговору са њим, дотакла се и свог некадашњег пријатељства са… »
"Не би ми било спаса кад би ме Марија дохватила" Карлеуша замишљала интимни однос са Шерифовићком, открила све своје…

"Не би ми било спаса кад би ме Марија дохватила" Карлеуша замишљала интимни однос са Шерифовићком, открила све своје…

Курир 18.06.2025
Јелена Карлеуша гостовала је у подкасту код Бокија 13, а у разговору са њим, дотакла се и свог некадашњег пријатељства са Маријом Шерифовић. Поп звезда испричала је да је током жирирања у "Звездама Гранда" често замишљала… »
Због овога је пукло пријатељство између Јелене и Марије: Карлеуша тврди да је Шерифовићева опасна

Због овога је пукло пријатељство између Јелене и Марије: Карлеуша тврди да је Шерифовићева опасна

Свет & Скандал 18.06.2025
Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић годинама су биле веома блиске, међутим недуго пошто је ЈК напустила Звезде Гранда њихово пријатељство је прекинуто. Многи су проблем видели у Маријином дружењу с Цецом, али је, по Јелениним… »

Вести дана »