Povezane vesti

"Dve garniture ljudi je umrlo, bili su u kesi" Dača Ikodinović otvorio dušu o jezivom udesu: Nisu znali kako sam ostao živ…

"Dve garniture ljudi je umrlo, bili su u kesi" Dača Ikodinović otvorio dušu o jezivom udesu: Nisu znali kako sam ostao živ…

Kurir pre 6 sati
Danilo Dača Ikodinović jedan je od najuspešnijih svetskih vaterpolista. U svojoj karijeri osvojio je sve što se moglo osvojiti, ali ispred njega je bilo još takmičenja na koja nije otišao jer je te 2008. godine doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj… »
"Probudio sam se u šok sobi, dve garniture ljudi je umrlo, leševi su bili u kesama" Dača Ikodinović o stravičnom udesu: "Od…

"Probudio sam se u šok sobi, dve garniture ljudi je umrlo, leševi su bili u kesama" Dača Ikodinović o stravičnom udesu: "Od…

Blic pre 9 sati
Danilo Ikodinović bio je jedan od najboljih srpskih vaterpolista i sportista, a 2008. godine mu se život okrenuo naopačke kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Dača Ikodinović je nedavno u velikoj ispovesti progovorio o udesu u kom je umalo izgubio… »

Vesti dana »