Povezane vesti
Hteo da kupi garažu od komšije, pa umalo pao u nesvest kada je čuo cenu: "Moj stan od 70 kvadrata je koštao toliko"
Blic pre 28 minuta
Cene nekretnina u Srbiji i na čitavom Balkanu već godinama rastu, ali ono što se danas traži za stanove, kuće – pa čak i obične garaže – sve češće izaziva nevericu. U velikim gradovima poput Beograda, Zagreba, Podgorice, kvadrati su postali luksuzna… »
Prodaje podzemno parking mesto od 16 kvadrata za 28.000€: Ljudi ga savetuju - "Nije skupo, ja se ne bih dvoumila"
Mondo pre 7 sati
Cene nekretnina u Hrvatskoj rastu iz godine u godinu, a kupovina garažnog mesta postaje pravi luksuz – u Zagrebu se za 16 kvadrata podzemnog parkinga traži i do 28.000 evra. Cene nekretnina u Hrvatskoj godinama rastu, ali ono što se danas traži čak i za… »
Cena podzemnog parkinga u Zagrebu šokirala Reddit zajednicu: "Toliko je koštao moj stan"
Blic pre 8 sati
Cene nekretnina i Hrvatske već su godinama i stalnom porastu, ali ono što se danas traži za nove, kuće – pa čak i obične garaže – sve češće izaziva nevericu. Posebno je upečatljiv slučaj koji se nedavno pojavio na hrvatskom Redditu, gde je dan korisnik… »
Garaža od 16 kvadrata za 28.000 evra! Ljudi u šoku zboc cena, ali zbog ovoga se prodaju kao alva
Telegraf pre 7 sati
Cene nekretnina u Hrvatskoj godinama rastu, ali ono što se danas traži čak i za običnu garažu postaje sve neverovatnije. U Zagrebu, Splitu i Rijeci kvadratni metar je postao luksuz, a svaka dodatna prostorija ili parking mesto diže cenu u nebo. Jedan… »
Vesti dana »

Papić pušten iz pritvora, određena mu mera zabrane napuštanja stana
Beta pre 18 minutajoš 61 povezana

Preminuo poznati šahovski publicista i novinar Dimitrije Bjelica
Radio 021 pre 38 minutajoš 22 povezane

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 19. jun: U Srbiji sunčano i toplo vreme
Novi magazin pre 4 satijoš 31 povezana

Srbija centar: Hapšenje zbog pranja novca je puštanje niz vodu donedavno bliskih vlastima
Novi magazin pre 42 minutajoš 10 povezanih