Povezane vesti

Brena progovorila o svađi sa Bobom: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

Brena progovorila o svađi sa Bobom: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata

Story pre 6 sati
Brak Lepe Brene i B obe Živojinovića jedan je od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubav traje od kraja osamdesetih godina, a iako su godinama u centru pažnje, svoj odnos vešto čuvaju od medijskih spekulacija. Kako je Brena jednom otkrila… »
Lepa Brena je prvi put videla Bobu u novinama i ovako je reagovala! Pevačica priznala i kako izgledaju njihove svađe: Čim me…

Lepa Brena je prvi put videla Bobu u novinama i ovako je reagovala! Pevačica priznala i kako izgledaju njihove svađe: Čim me…

Kurir pre 7 sati
Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpoznatijih bračnih parova ovih prostora, a i nakon četiri decenije bračnog života njihov odnos i dalje je skladan. Brena i Boba ne vole preterano da govore o intimi, a jednom prilikom je pevačica govorila o… »
"Kada mi kaže fahreta znam dokle smo stigli": Lepa Brena o svađama sa Bobom: Svi misle da imaju idealan brak, a ovo je istina

"Kada mi kaže fahreta znam dokle smo stigli": Lepa Brena o svađama sa Bobom: Svi misle da imaju idealan brak, a ovo je istina

Blic pre 7 sati
Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpoznatijih bračnih parova ovih prostora, a i nakon četiri decenije bračnog života njihov odnos i dalje je skladan. Brena i Boba ne vole preterano da govore o intimi, a jednom prilikom je pevačica za "Blic"… »

Vesti dana »