Povezane vesti
Brena progovorila o svađi sa Bobom: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata
Story pre 6 sati
Brak Lepe Brene i B obe Živojinovića jedan je od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubav traje od kraja osamdesetih godina, a iako su godinama u centru pažnje, svoj odnos vešto čuvaju od medijskih spekulacija. Kako je Brena jednom otkrila… »
Lepa Brena je prvi put videla Bobu u novinama i ovako je reagovala! Pevačica priznala i kako izgledaju njihove svađe: Čim me…
Kurir pre 7 sati
Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpoznatijih bračnih parova ovih prostora, a i nakon četiri decenije bračnog života njihov odnos i dalje je skladan. Brena i Boba ne vole preterano da govore o intimi, a jednom prilikom je pevačica govorila o… »
"Kada mi kaže fahreta znam dokle smo stigli": Lepa Brena o svađama sa Bobom: Svi misle da imaju idealan brak, a ovo je istina
Blic pre 7 sati
Lepa Brena i Boba Živojinović jedan su od najpoznatijih bračnih parova ovih prostora, a i nakon četiri decenije bračnog života njihov odnos i dalje je skladan. Brena i Boba ne vole preterano da govore o intimi, a jednom prilikom je pevačica za "Blic"… »
Vesti dana »

Papić pušten iz pritvora, određena mu mera zabrane napuštanja stana
Radio sto plus pre 4 minutajoš 59 povezanih

Umro otac Isidore Bjelice Unuk Lav zanemeo od bola, dedino ime zna cela Srbija
Alo pre 28 minutajoš 22 povezane

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih

Rhmz popalio alarme u celoj Srbiji! Sutra najtopliji dan, idemo do 35 stepeni, imaćemo i pljuskove! A novi nalet tropskih vrućina tek sledi!
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Tramp je smešan, platićete za sve!" Hamnej: Nećemo se predati Amerikancima!
Alo pre 4 minutajoš 32 povezane