Povezane vesti

Slavna pevačica se povlači zbog raka dojke: „Ovo je moj poslednji nastup pre nego što odem da pobedim“

Slavna pevačica se povlači zbog raka dojke: „Ovo je moj poslednji nastup pre nego što odem da pobedim“

Nova pre 1 sat
Džesi Džej nedavno je otkrila da joj je dijagnostikovan rak dojke, a sada je odlučila da se povuče sa scene i posveti terapiji. Poznata pevačica početkom meseca je podelila u videu na Instagramu da će se povući nakon nastupa na ovogodišnjem Summertime… »
"Idem da pobedim rak" Slavna pevačica se povlači sa scene: Grcala u suzama na poslednjem koncertu

"Idem da pobedim rak" Slavna pevačica se povlači sa scene: Grcala u suzama na poslednjem koncertu

Kurir pre 2 sata
Britanska pevačica Džesi Džej (37) obratila se publici na "Capital's Summertime Ball"-u na stadionu "Wembley", gde je tokom nastupa otkrila da se povlači sa scene da bi se posvetila borbi protiv raka dojke. - Znate da sam uvek bila otvorena knjiga -… »
Borba za život: Džesi Džej se povlači sa scene

Borba za život: Džesi Džej se povlači sa scene

B92 pre 6 sati
Britanska pevačica Džesi Džej (37) obratila se publici na manifestaciji Capital's Summertime Ball na stadionu Vembli, gde je tokom nastupa otkrila da se povlači sa scene kako bi se posvetila borbi protiv raka dojke. "Znate da sam uvek bila kao otvorena… »
Slavna pevačica se povlači sa scene: Zaplakala tokom poslednjeg nastupa

Slavna pevačica se povlači sa scene: Zaplakala tokom poslednjeg nastupa

Mondo pre 7 sati
Džesi Džej je dijagnostikovan rani stadijum raka dojke, te je uskoro očekuje i operacija. Britanska pevačica Džesi Džej (37) obratila se publici na "Kapitals Samertajm Bolu" na stadionu Vembli, gde je tokom nastupa otkrila da se povlači sa scene kako bi… »

Vesti dana »

U četvrtak sunčano i toplo vreme

U četvrtak sunčano i toplo vreme

Niške vesti pre 5 satijoš 31 povezana
Iranski vrhovni vođa: Neka Trump prijeti onima koji se boje

Iranski vrhovni vođa: Neka Trump prijeti onima koji se boje

Al Jazeera pre 51 minutajoš 31 povezana