Povezane vesti

U Srbiji parametri bezbednosti u saobraćaju poboljšani: Dačić objavio najnoviju statistiku: Porastao broj registrovanih vozila…

U Srbiji parametri bezbednosti u saobraćaju poboljšani: Dačić objavio najnoviju statistiku: Porastao broj registrovanih vozila…

Blic pre 4 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je na jučerašnjem Odboru za unutrašnje poslove i odbranu istakao da su svi parametri bezbednosti u saobraćaju neuporedivo bolji nego pre 20 godina, jer je tada na malo više od milion… »
Dačić o SPS-u: Nema podrške “blokaderima”, stabilnost stranke uprkos kritikama

Dačić o SPS-u: Nema podrške “blokaderima”, stabilnost stranke uprkos kritikama

Serbian News Media pre 7 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da u stranci nema dileme oko toga da neće podržati “one koji bi rušili Srbiju i blokadere”, uprkos internim kritikama. Dačić je za TV Pink podsetio na svoju pobedu na unutarstranačkim… »
"Mogu ja da padnem ali neće SPS" Dačić: Ima u stranci onih koji misle da ne radim dobro, posle pada s vlasti 2000. bili smo…

"Mogu ja da padnem ali neće SPS" Dačić: Ima u stranci onih koji misle da ne radim dobro, posle pada s vlasti 2000. bili smo…

Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "sigurno ima u toj stranci onih koji misle da ne radimo dobro, i koji misle da samo treba da iznesu svoj koncept, taj koncept sigurno nije da mi treba da podržimo one koji… »
Dačić: Ima u stranci onih koji misle da ne radim dobro, mogu ja da padnem ali neće SPS

Dačić: Ima u stranci onih koji misle da ne radim dobro, mogu ja da padnem ali neće SPS

Beta pre 7 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da "sigurno ima u toj stranci onih koji misle da ne radimo dobro, i koji misle da samo treba da iznesu svoj koncept, taj koncept sigurno nije da mi treba da podržimo one koji bi rušili… »
Ivica Dačić: Mogu ja da padnem, ali…

Ivica Dačić: Mogu ja da padnem, ali…

Danas pre 7 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da „sigurno ima u toj stranci onih koji misle da ne radimo dobro, i koji misle da samo treba da iznesu svoj koncept, taj koncept sigurno nije da mi treba da podržimo one koji bi rušili… »

Radio sto plus pre 7 sati
“Mislim da oko toga nema dileme u SPS, a sve ostalo nije ništa novo. Ja sam pobedio na izborima između četiri kandidata, na demokratskim izborima za predsednika SPS”, rekao je Dačić za TV Pink. On je rekao da je neuspeh socijalista na lokalnim izborima u… »
Dačić: SPS imao značajnu ulogu u pobedi vladajuće koalicije u Kosjeriću

Dačić: SPS imao značajnu ulogu u pobedi vladajuće koalicije u Kosjeriću

Euronews pre 7 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Socijalistička partija Srbije imala značajnu ulogu u pobedi vladajuće koalicije u Kosjeriću, iako se mnogi sada raduju njenom lošem izbornom rezultatu u Zaječaru. "Zaboravljaju da u… »
Dačić: Mnogi se raduju neuspehu SPS-a u Zaječaru, ali zaboravljaju da smo imali značajnu ulogu u Kosjeriću

Dačić: Mnogi se raduju neuspehu SPS-a u Zaječaru, ali zaboravljaju da smo imali značajnu ulogu u Kosjeriću

Politika pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je Socijalistička partija Srbije imala značajnu ulogu u pobedi vladajuće koalicije u Kosjeriću, iako se mnogi sada raduju njenom lošem izbornom rezultatu u Zaječaru. "Zaboravljaju da u… »

Vesti dana »