Повезане вести
У Србији параметри безбедности у саобраћају побољшани: Дачић објавио најновију статистику: Порастао број регистрованих возила…
Блиц 18.06.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је на јучерашњем Одбору за унутрашње послове и одбрану истакао да су сви параметри безбедности у саобраћају неупоредиво бољи него пре 20 година, јер је тада на мало… »
Дачић о СПС-у: Нема подршке “блокадерима”, стабилност странке упркос критикама
Сербиан Невс Медиа 18.06.2025
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да у странци нема дилеме око тога да неће подржати “оне који би рушили Србију и блокадере”, упркос интерним критикама. Дачић је за ТВ Пинк подсетио на своју… »
"Могу ја да паднем али неће СПС" Дачић: Има у странци оних који мисле да не радим добро, после пада с власти 2000. били смо…
Курир 18.06.2025
БЕОГРАД - Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да "сигурно има у тој странци оних који мисле да не радимо добро, и који мисле да само треба да изнесу свој концепт, тај концепт сигурно није да ми… »
Дачић: Има у странци оних који мисле да не радим добро, могу ја да паднем али неће СПС
Бета 18.06.2025
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да "сигурно има у тој странци оних који мисле да не радимо добро, и који мисле да само треба да изнесу свој концепт, тај концепт сигурно није да ми треба да… »
Ивица Дачић: Могу ја да паднем, али…
Данас 18.06.2025
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да „сигурно има у тој странци оних који мисле да не радимо добро, и који мисле да само треба да изнесу свој концепт, тај концепт сигурно није да ми треба да… »
Дачић: СПС имао значајну улогу у победи владајуће коалиције у Косјерићу
Еуроневс 18.06.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Социјалистичка партија Србије имала значајну улогу у победи владајуће коалиције у Косјерићу, иако се многи сада радују њеном лошем изборном резултату у Зајечару… »
Дачић: Има у странци оних који мисле да не радим добро, могу ја да паднем али неће СПС
Радио сто плус 18.06.2025
“Мислим да око тога нема дилеме у СПС, а све остало није ништа ново. Ја сам победио на изборима између четири кандидата, на демократским изборима за председника СПС”, рекао је Дачић за ТВ Пинк. Он је рекао да је неуспех… »
Дачић: Многи се радују неуспеху СПС-а у Зајечару, али заборављају да смо имали значајну улогу у Косјерићу
Политика 18.06.2025
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Социјалистичка партија Србије имала значајну улогу у победи владајуће коалиције у Косјерићу, иако се многи сада радују њеном лошем изборном резултату у Зајечару… »
Вести дана »

Реакције након војне параде: За Вучића понос Србије, део опозиције критикује
Радио 021 пре 14 минутајош 108 повезаних

Отказани летови широм Европе! Драма на аеродромима: Жесток хакерски напад тотално пореметио систем
Блиц пре 3 сатајош 22 повезане

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 59 минутајош 25 повезаних