Povezane vesti
Popularna pevačica postala odbornica: Ima mega hit, ali se okrenula politici
B92 18.06.2025
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, zakoračila je u svet politike - na Instagramu je obavestila svoje pratioce da je postala odbornica u Opštini Brdovec. "Od danas sam zvanično (nezavisna) odbornica Opštine Brdovec. Polaganjem zakletve… »
Poznata pevačica postala odbornica: „Paziću na svaki potez vladajućih“
Nova 18.06.2025
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. „Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Pevačica postala odbornica: Odmah se pohvalila, nedavno je bila gošća na koncertu velike zvezde
Telegraf 18.06.2025
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Popularna pevačica postala odbornica: Ima mega hit sa Tošetom Proeskim, a sad se bavi politikom: Pohvalila se uspehom
Blic 18.06.2025
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Pevačica postala odbornica! Pevala sa Tošetom Proeskim i Milicom Pavlović, sad se bacila na politiku: Ovo je poručila
Kurir 18.06.2025
Pevačica i kantautorka Antonija Šola bacila se u političke vode! Pratitelje je na Instagramu obavestila kako je postala odbornica u Opšini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem zakletve postajem vaš glas (u… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih

Kanabis i vagice u poslastičarnici: Uhapšena Obrenovčanka
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih