Povezane vesti
Popularna pevačica postala odbornica: Ima mega hit, ali se okrenula politici
B92 pre 7 sati
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, zakoračila je u svet politike - na Instagramu je obavestila svoje pratioce da je postala odbornica u Opštini Brdovec. "Od danas sam zvanično (nezavisna) odbornica Opštine Brdovec. Polaganjem zakletve… »
Poznata pevačica postala odbornica: „Paziću na svaki potez vladajućih“
Nova pre 8 sati
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. „Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Pevačica postala odbornica: Odmah se pohvalila, nedavno je bila gošća na koncertu velike zvezde
Telegraf pre 8 sati
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Popularna pevačica postala odbornica: Ima mega hit sa Tošetom Proeskim, a sad se bavi politikom: Pohvalila se uspehom
Blic pre 9 sati
Antonija Šola, poznata pevačica iz Makedonije, počela je da se bavi politikom, pa je tako na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je postala odbornica u Opštini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem… »
Pevačica postala odbornica! Pevala sa Tošetom Proeskim i Milicom Pavlović, sad se bacila na politiku: Ovo je poručila
Kurir pre 9 sati
Pevačica i kantautorka Antonija Šola bacila se u političke vode! Pratitelje je na Instagramu obavestila kako je postala odbornica u Opšini Brdovec. - Od danas sam službeno i (nezavisna) odbornica Opšine Brdovec, polaganjem zakletve postajem vaš glas (u… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i eskalacija sukoba na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 22 povezane

Šta sve poseduju srpski političari: Gašićeva imovina vredna 23 miliona evra
Vreme pre 5 satijoš 14 povezanih