Povezane vesti
Nejmar: Bio sam blizu potpisa za Fluminense
Sportski žurnal 18.06.2025
Brazilac još uvek nije odlučio o nastavku karijere. Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da je bio na korak od potpisivanja saradnje sa Fluminenseom, ali je na kraju odlučio da do kraja ugovora ostane u Santosu. Nejmar ima ugovor sa Santosom do 30. juna… »
Nejmar otkrio: "Bio sam blizu potpisa za..."
B92 18.06.2025
Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da je bio na korak od potpisivanja saradnje sa Fluminenseom, ali je na kraju odlučio da do kraja ugovora ostane u Santosu. Nejmar ima ugovor sa Santosom do 30. juna ove godine. Brazilski mediji prenose da je Nejmar… »
Nejmar otkrio: "Bio sam na korak do potpisa za Fluminense"
Telegraf 18.06.2025
Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da je bio na korak od potpisivanja saradnje sa Fluminenseom, ali je na kraju odlučio da do kraja ugovora ostane u Santosu. Nejmar ima ugovor sa Santosom do 30. juna ove godine. Brazilski mediji prenose da je Nejmar… »
Vesti dana »
Uživo novi snežni udar na Srbiju! Veje i u Beogradu, Kragujevcu, Lučanima! Sneg pravi haos, zaglavio kamione, obarao drveće! Oprez na Milošu Velikom foto/video
Kurir pre 3 minutajoš 31 povezana
Šta je gasna elektrana koju Srbija gradi u Nišu: Proizvodi električnu energiju kao najnovije termoelektrane, a ne zavisi od vremenskih uslova
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Danas sastanak proizvođača mleka i Ministarstva, učesnici blokada odredili delegaciju
Beta pre 23 minutajoš 17 povezanih
Tramp pomogao Putinovim ljudima da dođu u evropsku zemlju. Tačno u ovo vreme kreću pregovori o budućnosti Ukrajine: Stigla žestoka poruka iz Amerike
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Podneta krivična prijava za napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
Beta pre 33 minutajoš 19 povezanih