Povezane vesti
Zaharova šokirana izjavom Fridriha Merca! Dno dna
Pravda pre 6 sati
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je ranije da "Izrael odrađuje prljavi posao za sve nas". Portparol Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije Marija Zaharova prokomentarisala je izjavu nemačkog kancelara Fridriha Merca da "Izrael odrađuje prljavi… »
To je najstrašnija fraza koju sam ikada čula: Zaharova o Mercovoj izjavi o Bliskom istoku
Sputnik pre 8 sati
Izjava nemačkog kancelara Fridriha Merca o sukobu na Bliskom istoku između Irana i Izraela je najstrašnija fraza, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Zaharova je na svom Telegramu citirala Merca, koji je o sukobu… »
"To je Najstrašnija fraza koju sam ikada čula": Zaharova zgrožena Mercovom izjavom o Bliskom istoku
Večernje novosti pre 8 sati
IZJAVA nemačkog kancelara Fridriha Merca o sukobu na Bliskom istoku između Irana i Izraela je najstrašnija fraza, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Foto: Profimedia Zaharova je na svom Telegramu citirala Merca… »
"Ovo je Najstrašnija fraza koju sam čula" Zaharova u čudu nakon Mercove izjave o Bliskom Istoku
Alo pre 9 sati
Reči nemačkog kancelara Fridriha Merca o sukobu između Irana i Izraela izazvale su oštru reakciju Moskve. Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova, nazvala je njegov komentar "najstrašnijom frazom" koju je ikada čula. Na svom… »
Vesti dana »

'Možda hoću, možda neću': Tramp o ulasku Amerike u rat protiv Irana
BBC News pre 46 minutajoš 25 povezanih

Šta sve poseduju srpski političari: Gašićeva imovina vredna 23 miliona evra
Vreme pre 5 satijoš 14 povezanih

Aleksandru Papiću ukinut pritvor, određena mu mera zabrane napuštanja stana
RTV pre 2 satajoš 76 povezanih

Tončev povodom informacija o krivičnim prijavama: “Ne znamo ništa o tome, niko nije dolazio“
Naissus info pre 3 satajoš 20 povezanih

Putin ponovio da je spreman da posreduje u rešavanju sukoba između Izraela i Irana
Nova pre 4 satijoš 14 povezanih