Povezane vesti
"Držao je ćerku i mene zaključane u stanu, zvali su da prete" Strašna ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, prošla je kroz…
Alo pre 9 sati
Ivana je prošla kroz pravu golgotu u braku. Pevačica Ivana Jovanović, poznatija kao Ivana Elektra nakon dve decenije otkrila je potresne detalje iz svog privatnog života. Sama je odgajala ćerku Lolu, koja sada ima 20 godina, jer ju je bivši suprug Dejan… »
"Držao nas je zaključane": Pevačica prošla agoniju u braku sa mužem robijašem: "Lagao je da je naša ćerka bolesna i za to…
Blic pre 10 sati
Pevačica Ivana Elektra prošla je u braku ono što niko ne bi mogao ni da zamisli. O paklu tokom bračne zajednice sa Dejanom nedavno je otvoreno govorila Ivana, a teška priča je mnoge ostavila bez teksta. - Kada sam došla u Beograd iz rodnog mesta, želela… »
"Imao je poroke, majka mu se selila iz kuće zbog njegovih dugova, zaključavao me je" Naša pevačica tvrdi da je imala muža…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Ivana Elektra prošla je u braku ono što niko ne bi mogao ni da zamisli. O paklu tokom bračne zajednice sa Dejanom nedavno je otvoreno govorila Ivana, a teška priča je mnoge ostavila bez teksta. - Kada sam došla u Beograd iz rodnog mesta, želela… »
Pevačica prošla kroz pakao u braku: Muž robijaš je maltretirao nju i ćerku: “Zaključavao nas je u stanu”
Telegraf pre 9 sati
Vesti dana »

Tramp prvi put javno o budućnosti režima u Iranu: "Moguće je da dođe do..."
Telegraf pre 19 minutajoš 26 povezanih

Premijer Indije u Zagrebu: Dijalog je jedini put za rešavanje problema u svetu
Radio sto plus pre 1 satjoš 15 povezanih

Šta sve poseduju srpski političari: Gašićeva imovina vredna 23 miliona evra
Vreme pre 6 satijoš 14 povezanih

SSP: "Nesreća u Novom Sadu se ne procesuira jer su odgovorni bliski Vučiću"
Radio 021 pre 2 satajoš 76 povezanih