Povezane vesti
"Došao mi je kraj": Era Ojdanić završio u bolnici, naglo mu je pozlilo: "Pobudio ga je bol u grudima i gušenje"
Blic pre 8 sati
Pevač Era Ojdanić je dobrog zdravlja, pa se doslovno prepadne kada mu se sloši. To se sada desilo, a on od bola nije mogao da skloni ruku sa stomaka. Kako pišu domaći mediji, Eri je naglo pozlilo usred noći zbog čega je potražio i lekarsku pomoć. - Era… »
Era Ojdanić završio u bolnici, naglo mu je pozlilo tokom noći: "Došao mi je kraj"
Telegraf pre 8 sati
Pevaču Eri Ojdaniću pozlilo je, zbog čega je odmah otišao kod lekara. Pevač je dobrog zdravlja, pa se doslovno prepadne kada mu se sloši. To se sada desilo, a on od bola nije mogao da skloni ruku sa stomaka. Kako pišu domaći mediji, Eri je naglo pozlilo… »
"Došao mi je kraj" Eri Ojdaniću naglo pozlilo, završio u bolnici, skamenio se kada mu je saopštena dijagnoza!
Alo pre 10 sati
Usred noći je osetio gušenje. Era Ojdanić nedavno je prošao kroz agoniju kada mu je usred noći naglo pozlilo, zbog čega je završio u bolnici. - Era se nikada ne žali i stvarno se drži kao momak, zbog čega mu mnogi zavide. Međutim, nedavno je malaksao… »
Vesti dana »

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Ukidanje pritvora osumnjičenima u slučaju "nadstrešnica": Nema optužnice - nema pritvora
Novi magazin pre 2 satajoš 76 povezanih

Krivične prijave protiv firmi Novice Tončeva zbog sumnje na pranje novca
Jug press pre 2 satajoš 27 povezanih

Vučić najavio da će u petak u Srbiji poskupeti gorivo ako sve ostane isto na Bliskom istoku
Glas Zaječara pre 5 satijoš 14 povezanih