Повезане вести
Последице шамара на додели Оскара биле су бруталне, каже Вил Смит
BBC News 18.06.2025
Популарни глумац каже да га је то што се „искрено загледао у себе" инспирисало да се врати музици. Три године пошто је на сцени током доделе Оскара ошамарио комичара Криса Рока, Вил Смит каже да је направио „бруталну јавну… »
Данас 18.06.2025
Три године пошто је на сцени током доделе Оскара ошамарио комичара Криса Рока, Вил Смит каже да је направио „бруталну јавну грешку“. „Последњих неколико година за мене заиста су ме бациле у дубоко размишљање“, рекао је глумац… »
Радио 021 18.06.2025
Популарни глумац каже да га је то што се „искрено загледао у себе" инспирисало да се врати музици. Гетти Имагес Звезда серије „Принца са Бел Ера" каже да га је „искрено сагледавање" себе самог инспирисало да се врати музици Три… »
НИН 18.06.2025
Три године пошто је на сцени током доделе Оскара ошамарио комичара Криса Рока, Вил Смит каже да је направио "бруталну јавну грешку". "Последњих неколико година за мене заиста су ме бациле у дубоко размишљање", рекао је глумац… »
Јужне вести 18.06.2025
Гетти Имагес Звезда серије „Принца са Бел Ера“ каже да га је „искрено сагледавање“ себе самог инспирисало да се врати музици Три године пошто је на сцени током доделе Оскара ошамарио комичара Криса Рока, Вил Смит каже да је… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана