Povezane vesti

Posledice šamara na dodeli Oskara bile su brutalne, kaže Vil Smit

BBC News pre 9 sati
Popularni glumac kaže da ga je to što se „iskreno zagledao u sebe" inspirisalo da se vrati muzici. Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu grešku". „Poslednjih nekoliko… »

NIN pre 9 sati
Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio "brutalnu javnu grešku". "Poslednjih nekoliko godina za mene zaista su me bacile u duboko razmišljanje", rekao je glumac u emisiji Remija Burgza… »

Južne vesti pre 9 sati
Getty Images Zvezda serije „Princa sa Bel Era“ kaže da ga je „iskreno sagledavanje“ sebe samog inspirisalo da se vrati muzici Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu… »

Danas pre 9 sati
Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu grešku“. „Poslednjih nekoliko godina za mene zaista su me bacile u duboko razmišljanje“, rekao je glumac u emisiji Remija Burgza… »

Radio 021 pre 9 sati
Popularni glumac kaže da ga je to što se „iskreno zagledao u sebe" inspirisalo da se vrati muzici. Getty Images Zvezda serije „Princa sa Bel Era" kaže da ga je „iskreno sagledavanje" sebe samog inspirisalo da se vrati muzici Tri godine pošto je na sceni… »

Vesti dana »