Povezane vesti
Posledice šamara na dodeli Oskara bile su brutalne, kaže Vil Smit
BBC News 18.06.2025
Popularni glumac kaže da ga je to što se „iskreno zagledao u sebe" inspirisalo da se vrati muzici. Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu grešku". „Poslednjih nekoliko… »
NIN 18.06.2025
Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio "brutalnu javnu grešku". "Poslednjih nekoliko godina za mene zaista su me bacile u duboko razmišljanje", rekao je glumac u emisiji Remija Burgza… »
Južne vesti 18.06.2025
Getty Images Zvezda serije „Princa sa Bel Era“ kaže da ga je „iskreno sagledavanje“ sebe samog inspirisalo da se vrati muzici Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu… »
Danas 18.06.2025
Tri godine pošto je na sceni tokom dodele Oskara ošamario komičara Krisa Roka, Vil Smit kaže da je napravio „brutalnu javnu grešku“. „Poslednjih nekoliko godina za mene zaista su me bacile u duboko razmišljanje“, rekao je glumac u emisiji Remija Burgza… »
Radio 021 18.06.2025
Popularni glumac kaže da ga je to što se „iskreno zagledao u sebe" inspirisalo da se vrati muzici. Getty Images Zvezda serije „Princa sa Bel Era" kaže da ga je „iskreno sagledavanje" sebe samog inspirisalo da se vrati muzici Tri godine pošto je na sceni… »
Vesti dana »

Dragutin za SK: Trener je džukela – kaže ono što otac nikad ne bi
Sport klub pre 5 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 2 satajoš 22 povezane

Kanada i australija priznale Palestinu: "Nudimo svoje partnerstvo u izgradnji obećanja mirne budućnosti"
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 9 satijoš 17 povezanih