Povezane vesti
Morbidno! Učesnica preti da će anđeli udariti na pokojnog brata! Gledaoci zgroženi nakon što su videli ovaj snimak
Kurir 18.06.2025
Ena Čolić dobila je napad ljubomore kada je u pušionici ugledala Jovana Pejića Peju i Anđelu Đuričić, te ga je odmah izvela napolje i svojim morbidnostima pokušala da ga odvoji od Anđele. - Pejo, mene je Gruja zvao da dođem u pušionicu. Mislila sam da te… »
Pozdravlja joj mrtvog brata Sramne reči u Eliti, ova učesnica ne prestaje sa morbidnostima!
Alo 18.06.2025
Na morbidan način pokušala da ga odvoji od cimerke. Ena Čolić dobila je napad ljubomore kada je u pušionici ugledala Jovana Pejića Peju i Anđelu Đuričić, te ga je odmah izvela napolje i svojim morbidnostima pokušala da ga odvoji od Anđele. - Pejo, mene… »
Vesti dana »
Ko je bio ubijeni komandant Ruskog korpusa, Denis Kapustin? Počeo kao huligan, borio se na strani Ukrajine, hteo da sruši Putina
Kurir pre 2 minutajoš 19 povezanih
Hladno i oblačno jutro, mestimično sa slabim mrazem, posle podne razvedravanje
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih
"Mi smo rasturena ekipa, izduvani balon, najgori smo tim u Evroligi": Legenda Partizana oštra posle Makabija
Telegraf pre 37 minutajoš 19 povezanih
Tokom noći goreo objekat u ulici Kragujevačkog oktobra, jedna osoba povređena (FOTO)
InfoKG pre 22 minutajoš 1 povezana