Povezane vesti
Morbidno! Učesnica preti da će anđeli udariti na pokojnog brata! Gledaoci zgroženi nakon što su videli ovaj snimak
Kurir 18.06.2025
Ena Čolić dobila je napad ljubomore kada je u pušionici ugledala Jovana Pejića Peju i Anđelu Đuričić, te ga je odmah izvela napolje i svojim morbidnostima pokušala da ga odvoji od Anđele. - Pejo, mene je Gruja zvao da dođem u pušionicu. Mislila sam da te… »
Pozdravlja joj mrtvog brata Sramne reči u Eliti, ova učesnica ne prestaje sa morbidnostima!
Alo 18.06.2025
Na morbidan način pokušala da ga odvoji od cimerke. Ena Čolić dobila je napad ljubomore kada je u pušionici ugledala Jovana Pejića Peju i Anđelu Đuričić, te ga je odmah izvela napolje i svojim morbidnostima pokušala da ga odvoji od Anđele. - Pejo, mene… »
Vesti dana »

Zelenski reagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 14 minutajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 254 povezane

Opozicija: Srbija postala orvelovska policijska država , Dačić: U Srbiji "policija za misli" ne postoji
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

Kako će američke carine uticati na Srbiju i ko će osetiti najveće posledice Trampove odluke?
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih