Povezane vesti
Džon Meri pravi razliku: Ekipa sa „Karađorđa“ ima starog-novog centarfora
Večernje novosti pre 4 sati
KAMERUNAC Džon Meri (32), koji je pre nepunu deceniju nosio dres Vojvodine, vratio se na „Karađorđe“ kao pojačanje, nameren da u nastupajućoj sezoni, kako kaže, doprinese da Novosađani ostvare dobar, željeni rezultat. N.Mihajlović Ne krije da mu je kao… »
Meri: Jedva čekam da izađem pred navijače Vojvodine
Sportski žurnal pre 7 sati
“Kad kažem da sam se vratio kući, to zaista i mislim”. Novi fudbaler Vojvodine Džon Meri izjavio je da jedva čeka da izađe pred navijače novosadskog kluba. Meri (32) je nedavno sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor. Već je nosio dres novosadskog… »
"Jedva čekam da izađem pred navijače Vojvodine"
B92 pre 8 sati
Novi fudbaler Vojvodine Džon Meri izjavio je da jedva čeka da izadje pred navijače novosadskog kluba. Meri (32) je nedavno sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor. On je već nosio dres novosadskog kluba od januara 2015. do jula 2016. godine. "Odličan… »
Meri: Jedva čekam da izađem pred navijače Vojvodine
RTV pre 11 sati
NOVI SAD - Novi fudbaler Vojvodine Džon Meri izjavio je da jedva čeka da izađe pred navijače novosadskog kluba. Meri (32) je nedavno sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor. On je već nosio dres novosadskog kluba od januara 2015. do jula 2016. godine… »
Meri oduševljen „novom“ vojvodinom: Malo sam šokiran i pozitivno iznenađen, jedva čekam da izađem pred navijače
Dnevnik pre 12 sati
Posle skoro deset godina Džon Meri se, kako kaže, vratio kući. Ovaj 32-godišnji centarfor drugo je pojačanje FK Vojvodina za novu sezonu, a po povratku u klub imao je i posebnu poruku za navijače „stare dame“. – Odličan je osećaj vratiti se kući, prošle… »
Džon Meri se vratio "kući", pa zagrmeo: Nisam otišao iz Vojvodine na najbolji način, ali...
Večernje novosti pre 12 sati
Posle skoro deset godina Džon Meri se, kako kaže, vratio kući. Ovaj 32-godišnji centarfor drugo je pojačanje Vojvodine za novu sezonu, a po povratku u klub imao je i posebnu poruku za navijače „stare dame“. FOTO: FK Vojvodina – Odličan je osećaj vratiti… »
Džon Meri o povratku u Vojvodinu: "Oduševljen sam! Jedva čekam da izađem pred navijače"
Telegraf pre 12 sati
Senegalski fudbaler Džon Meri novi je član Vojvodine, a u klub iz Novog Sada vratio se posle skoro deset godina. Kako Meri ističe, vratio se kući i veoma je srećan zbog dolaska u Vojvodinu. - Odličan je osećaj vratiti se kući, prošle su godine… Sve je i… »
Vesti dana »

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu, ali i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana