Повезане вести

Болт: Учинићу све да промовишем Експо 2027, сви треба да виде колико је Србија сјајна

Болт: Учинићу све да промовишем Експо 2027, сви треба да виде колико је Србија сјајна

Спортски журнал 18.06.2025
Осмоструки олимпијски шампион навео је и да није равнодушан ни према емотивним телевизијским преносима трка које је у Србији коментарисао легендарни спортски новинар Душко Кораћ. Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски… »
Јусеин Болт одушевљен Србијом, историјом, људима и – временом! Најбржи човек света открива шта га је највише дирнуло у нашој…

Јусеин Болт одушевљен Србијом, историјом, људима и – временом! Најбржи човек света открива шта га је највише дирнуло у нашој…

Курир 18.06.2025
- Време је као на Јамајци, одушевљен сам! Људи су предивни, топли и срдачни, желим да се захвалим свима на подршци и гостопримству. Драго ми је што сам овде и покушаћу да што боље представим Србију и ЕКСПО 2027 свету - рекао је… »
Јусеин Болт није остао равнодушан на чувене преносе душка кораћа: Дирнуло ме је што имам пуно навијача у Србији

Јусеин Болт није остао равнодушан на чувене преносе душка кораћа: Дирнуло ме је што имам пуно навијача у Србији

Дневник 18.06.2025
Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски шампион и први амбасадор ЕКСПА 2027 Београд Јусеин Болт нагласио је да ће учинити све да у свету промовише ЕКСПО и Србију, јер сви треба да виде колико је Србија сјајна земља. –… »
Јусеин Болт одушевљен Србијом, историјом, људима и – временом!

Јусеин Болт одушевљен Србијом, историјом, људима и – временом!

РТВ 18.06.2025
БЕОГРАД - Најбржи човек света открива шта га је највише дирнуло у Србији и захваљује на топлој добродошлици... Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски шампион и први амбасадор Експа 2027 Јусеин Болт борави ових дана по… »
Јусеин Болт одушевљен Србијом

Јусеин Болт одушевљен Србијом

Б92 18.06.2025
Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски шампион и први амбасадор ЕКСПО 2027 Београд, Јусеин Болт, борави ових дана по први пут у Србији. „Време је као на Јамајци, одушевљен сам! Људи су предивни, топли и срдачни, желим… »
"Учинићу све што могу да промовишем ЕКСПО 2027" Јусеин Болт: Сви треба да виде колико је Србија сјајна земља

"Учинићу све што могу да промовишем ЕКСПО 2027" Јусеин Болт: Сви треба да виде колико је Србија сјајна земља

Ало 18.06.2025
Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски шампион и први амбасадор ЕКСПО 2027 Београд Јусеин Болт нагласио је да ће учинити све да у свету промовише ЕКСПО и Србију, јер сви треба да виде колико је Србија сјајна земља. -… »
Болт: "Учинићу све да промовишем ЕКСПО и Србију, сви треба да виде колико је ова земља сјајна"

Болт: "Учинићу све да промовишем ЕКСПО и Србију, сви треба да виде колико је ова земља сјајна"

Телеграф 18.06.2025
Светска атлетска легенда, осмоструки олимпијски шампион и први амбасадор ЕКСПО 2027 Београд Јусеин Болт нагласио је да ће учинити све да у свету промовише ЕКСПО и Србију, јер сви треба да виде колико је Србија сјајна земља… »

Вести дана »