Povezane vesti

Bolt: Učiniću sve da promovišem Ekspo 2027, svi treba da vide koliko je Srbija sjajna

Bolt: Učiniću sve da promovišem Ekspo 2027, svi treba da vide koliko je Srbija sjajna

Sportski žurnal pre 3 sata
Osmostruki olimpijski šampion naveo je i da nije ravnodušan ni prema emotivnim televizijskim prenosima trka koje je u Srbiji komentarisao legendarni sportski novinar Duško Korać. Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador… »
Jusein Bolt oduševljen Srbijom, istorijom, ljudima i – vremenom! Najbrži čovek sveta otkriva šta ga je najviše dirnulo u našoj…

Jusein Bolt oduševljen Srbijom, istorijom, ljudima i – vremenom! Najbrži čovek sveta otkriva šta ga je najviše dirnulo u našoj…

Kurir pre 3 sata
- Vreme je kao na Jamajci, oduševljen sam! Ljudi su predivni, topli i srdačni, želim da se zahvalim svima na podršci i gostoprimstvu. Drago mi je što sam ovde i pokušaću da što bolje predstavim Srbiju i EXPO 2027 svetu - rekao je Bolt uz karakterističan… »
Jusein Bolt nije ostao ravnodušan na čuvene prenose duška koraća: Dirnulo me je što imam puno navijača u Srbiji

Jusein Bolt nije ostao ravnodušan na čuvene prenose duška koraća: Dirnulo me je što imam puno navijača u Srbiji

Dnevnik pre 6 sati
Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador EKSPA 2027 Beograd Jusein Bolt naglasio je da će učiniti sve da u svetu promoviše EKSPO i Srbiju, jer svi treba da vide koliko je Srbija sjajna zemlja. – Učiniću sve što mogu da… »
Jusein Bolt oduševljen Srbijom, istorijom, ljudima i – vremenom!

Jusein Bolt oduševljen Srbijom, istorijom, ljudima i – vremenom!

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Najbrži čovek sveta otkriva šta ga je najviše dirnulo u Srbiji i zahvaljuje na toploj dobrodošlici... Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador Ekspa 2027 Jusein Bolt boravi ovih dana po prvi put u Srbiji i ne… »
Jusein Bolt oduševljen Srbijom

Jusein Bolt oduševljen Srbijom

B92 pre 7 sati
Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador EXPO 2027 Beograd, Jusein Bolt, boravi ovih dana po prvi put u Srbiji. „Vreme je kao na Jamajci, oduševljen sam! Ljudi su predivni, topli i srdačni, želim da se zahvalim svima na… »
"Učiniću sve što mogu da promovišem EXPO 2027" Jusein Bolt: Svi treba da vide koliko je Srbija sjajna zemlja

"Učiniću sve što mogu da promovišem EXPO 2027" Jusein Bolt: Svi treba da vide koliko je Srbija sjajna zemlja

Alo pre 6 sati
Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador EXPO 2027 Beograd Jusein Bolt naglasio je da će učiniti sve da u svetu promoviše EXPO i Srbiju, jer svi treba da vide koliko je Srbija sjajna zemlja. - Učiniću sve što mogu da… »
Bolt: "Učiniću sve da promovišem EXPO i Srbiju, svi treba da vide koliko je ova zemlja sjajna"

Bolt: "Učiniću sve da promovišem EXPO i Srbiju, svi treba da vide koliko je ova zemlja sjajna"

Telegraf pre 6 sati
Svetska atletska legenda, osmostruki olimpijski šampion i prvi ambasador EXPO 2027 Beograd Jusein Bolt naglasio je da će učiniti sve da u svetu promoviše EXPO i Srbiju, jer svi treba da vide koliko je Srbija sjajna zemlja. "Učiniću sve što mogu da… »

Vesti dana »