Povezane vesti

Evo koliko je suzana Mančić zarađivala kao "Loto devojka" Nakon mnogo godina voditeljka otkrila sve!

Evo koliko je suzana Mančić zarađivala kao "Loto devojka" Nakon mnogo godina voditeljka otkrila sve!

Alo pre 6 sati
Plaćali su je po minuti! Suzana Mančić veliku slavu stekla je dok je radila kao voditeljka igre na sreću, te je pojedini i danas nazivaju "Loto devojkom". Međutim, kako je priznala, bila je malo plaćena dok je radila kao voditeljka. - Prvu godinu… »
Bila je najpopularnija loto devojka, a radila za "kikiriki": Smeškala se i pokazivala brojeve, pa propevala

Bila je najpopularnija loto devojka, a radila za "kikiriki": Smeškala se i pokazivala brojeve, pa propevala

Mondo pre 9 sati
Suzana Mančić nije bila zadovoljna honorarom koji je dobijala kao voditeljka. Suzana Mančić je i dan danas " Loto devojka" iako već decenijama ne radi taj posao. Ova uloga donela joj je veliku slavu, i tako je i krenula njena popularnost. "Završila sam… »
Otkriveno koliko je suzana Mančić zarađivala kao Loto devojka! Posle toliko decenija voditeljka otkrila sve: Plaćali su me po…

Otkriveno koliko je suzana Mančić zarađivala kao Loto devojka! Posle toliko decenija voditeljka otkrila sve: Plaćali su me po…

Kurir pre 9 sati
Voditeljku Suzanu Mančić pojedinci i danas nazivaju "Loto devojkom", kako je veliku slavu stekla upravo u okviru ove igre na sreću. Međutim, prema sopstvenom piznanju, za to je "ime" bila "smešno plaćena". - Završila sam prvu godinu fakulteta lako, druga… »
Suzana Mančić otkrila koliko je zarađivala kao loto devojka: Voditeljka prvi put o poslu koji joj je doneo slavu: "Nije mi žao…

Suzana Mančić otkrila koliko je zarađivala kao loto devojka: Voditeljka prvi put o poslu koji joj je doneo slavu: "Nije mi žao…

Blic pre 11 sati
Suzana Mančić je i dan danas "Loto devojka" iako već decenijama ne radi taj posao. Ova uloga donela joj je veliku slavu i tako je i krenula njena popularnost. Suzana Mančić sada je progovorila o tom poslu, a pomenula je i zaradu prilikom ovog angažmana… »

Vesti dana »