Povezane vesti
Evo koliko je suzana Mančić zarađivala kao "Loto devojka" Nakon mnogo godina voditeljka otkrila sve!
Alo pre 6 sati
Plaćali su je po minuti! Suzana Mančić veliku slavu stekla je dok je radila kao voditeljka igre na sreću, te je pojedini i danas nazivaju "Loto devojkom". Međutim, kako je priznala, bila je malo plaćena dok je radila kao voditeljka. - Prvu godinu… »
Bila je najpopularnija loto devojka, a radila za "kikiriki": Smeškala se i pokazivala brojeve, pa propevala
Mondo pre 9 sati
Suzana Mančić nije bila zadovoljna honorarom koji je dobijala kao voditeljka. Suzana Mančić je i dan danas " Loto devojka" iako već decenijama ne radi taj posao. Ova uloga donela joj je veliku slavu, i tako je i krenula njena popularnost. "Završila sam… »
Otkriveno koliko je suzana Mančić zarađivala kao Loto devojka! Posle toliko decenija voditeljka otkrila sve: Plaćali su me po…
Kurir pre 9 sati
Voditeljku Suzanu Mančić pojedinci i danas nazivaju "Loto devojkom", kako je veliku slavu stekla upravo u okviru ove igre na sreću. Međutim, prema sopstvenom piznanju, za to je "ime" bila "smešno plaćena". - Završila sam prvu godinu fakulteta lako, druga… »
Suzana Mančić otkrila koliko je zarađivala kao loto devojka: Voditeljka prvi put o poslu koji joj je doneo slavu: "Nije mi žao…
Blic pre 11 sati
Suzana Mančić je i dan danas "Loto devojka" iako već decenijama ne radi taj posao. Ova uloga donela joj je veliku slavu i tako je i krenula njena popularnost. Suzana Mančić sada je progovorila o tom poslu, a pomenula je i zaradu prilikom ovog angažmana… »
Vesti dana »

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 52 minutajoš 2 povezane

"U Srbiji će biti kao u sahari": Temperature će ići preko 40 stepen u julu: Počinju i tropske noći, a od tada prestaje svaka nada za osveženje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto) vatrena stihija u Srbobranu: Gori ogroman objekat: Gusti crni dim kulja, sve raspoložive vatrogasne jedinice na terenu

"Uhvatio me je za vrat i uzeo nož": Naša pevačica prošla kroz strašnu agoniju: "i dan danas se plašim i strahujem"