Povezane vesti

Ronio je bezbrižno, a onda se iza njega stvorio monstrum Zver krenula da zgrabi muškarca, jeziv prizor zabeležen kamerom…

Ronio je bezbrižno, a onda se iza njega stvorio monstrum Zver krenula da zgrabi muškarca, jeziv prizor zabeležen kamerom…

Alo pre 5 sati
Johan Potdžieter je istraživao podvodni svet blizu obale Južne Afrike kada je doživeo horor koji retko ko preživi - bliski susret sa velikom belom ajkulom, jednom od najopasnijih morskih predatora na svetu. Opremljen GoPro kamerom i harpunom u ruci… »
Stravičan napad velike bele ajkule na ronioca! Go Pro kamerom snimio zastrašujući trenutak! "Zamalo da me pojede" ovo ga je…

Stravičan napad velike bele ajkule na ronioca! Go Pro kamerom snimio zastrašujući trenutak! "Zamalo da me pojede" ovo ga je…

Kurir pre 10 sati
Johan Potdžieter je roneći blizu obale Južne Afrike doživeo zastrašujući susret s velikom belom ajkulom. Opremljen GoPro kamerom i harpunom, snimao je podvodni svet, nesvestan da mu se predator približava. Ajkula je iznenada projurila pored njegove… »
"Bela! Bela! Pazite na veliku belu, zamalo da me pojede": Go Pro kamerom snimio zastrašujući trenutak (Video)

"Bela! Bela! Pazite na veliku belu, zamalo da me pojede": Go Pro kamerom snimio zastrašujući trenutak (Video)

Mondo pre 10 sati
Ajkula je iznenada projurila pored njegove glave, što je izazvalo njegov paničan vrisak i pokušaj da je otera harpunom. Johan Potdžieter je roneći blizu obale Južne Afrike doživeo zastrašujući susret s velikom belom ajkulom. Opremljen GoPro kamerom i… »
Ajkula zamalo pojela ronioca, snimak ledi krv u žilama: Njegov vrisak se čuje pod vodom

Ajkula zamalo pojela ronioca, snimak ledi krv u žilama: Njegov vrisak se čuje pod vodom

Telegraf pre 10 sati
Nagon za preživljavanjem. Johan Potdžietera je razgledao podvodni svet, nadomak obale Južne Afrike, kada je doživeo “bliski susret” sa ultimativnom mašinom za ubijanje - velikom belom ajkulom. Ronilac je nosio GoPro kameru, koja je ovekovečila susret pod… »

Vesti dana »