Povezane vesti
Kešelj rasturio Štimca: Posrnuli druže, ja se i dalje borim za razvoj Srbije, a ti je blokiraš FOTO
B92 pre 6 sati
Nekadašanji srpski košarkaš, a sada sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj odgovorio je Vladimiru Štimcu, prenose mediji. "Još draži Vlado, samo mi odgovori da li si ti JEDINI od svih nas TUŽIO Crvenu Zvezdu i naplatio 150.000 evra, i to kada je CZ… »
Marko Kešelj prozvao Vladimira Štimca, on mu odmah uzvratio: „Koja muka te je naterala…“
Danas pre 9 sati
Nekadašnji saigrači iz košarkaške reprezentacije Srbije i Crvene zvezde Marko Kešelj i Vladimir Štimac ušli u verbalnu raspravu preko društvenih mreža. Stvar je započela kada je Vladimir Štimac posle ispadanja Zvezde u KLS-u napisao: – Uništio je sve u… »
Kešelj o blokadama i vrednoj Srbiji; Štimac: Izgubljeni druže…
Sport klub pre 8 sati
Vladimir Štimac je posle "pisma" predsedniku Crvene zvezde Željku Drčeliću imao potrebu da se obrati i nekadašnjem saigraču iz Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Marku Kešelju. Kešelj, koji je već godinama sekretar u Ministarstvu sporta, najpre je na… »
Marko Kešelj brutalno odgovorio Vladimiru Štimcu: Dok je Zvezda bila na kolenima, ti si je tužio! Kad god padne, ti su tu da…
Kurir pre 9 sati
Nekadašanji srpski košarkaš, a sada sekretar u Ministarstvu sporta Marko Kešelj odgovorio je Vladimiru Štimcu na njegove prozivke na račun Crvene zvezde (da je uništena) posle ispadanja u polufinalu Super lige Srbije od subotičkog Spartaka. - Bravo… »
Rat Štimca i Kešelja: „Ne možemo svi dušu đavolu da prodamo, tu sam za tebe izgubjeni druže“
Nova pre 9 sati
Državni sekretar u Ministarstvu sporta Republike Srbije, Marko Kešelj, bio je nekada reprezentativac Srbije u košarci i često je svlačionicu delio sa Vladimirom Štimcem, kako u Crvenoj zvezdi, tako i u dresu "orlova". Koliko su tada bili bliski, toliko… »
Vesti dana »

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 2 satajoš 2 povezane