Повезане вести
Кешељ растурио Штимца: Посрнули друже, ја се и даље борим за развој Србије, а ти је блокираш ФОТО
Б92 18.06.2025
Некадашањи српски кошаркаш, а сада секретар у Министарству спорта Марко Кешељ одговорио је Владимиру Штимцу, преносе медији. "Још дражи Владо, само ми одговори да ли си ти ЈЕДИНИ од свих нас ТУЖИО Црвену Звезду и наплатио… »
Марко Кешељ прозвао Владимира Штимца, он му одмах узвратио: „Која мука те је натерала…“
Данас 18.06.2025
Некадашњи саиграчи из кошаркашке репрезентације Србије и Црвене звезде Марко Кешељ и Владимир Штимац ушли у вербалну расправу преко друштвених мрежа. Ствар је започела када је Владимир Штимац после испадања Звезде у КЛС-у… »
Кешељ о блокадама и вредној Србији; Штимац: Изгубљени друже…
Спорт клуб 18.06.2025
Владимир Штимац је после "писма" председнику Црвене звезде Жељку Дрчелићу имао потребу да се обрати и некадашњем саиграчу из Црвене звезде и репрезентације Србије Марку Кешељу. Кешељ, који је већ годинама секретар у… »
Марко Кешељ брутално одговорио Владимиру Штимцу: Док је Звезда била на коленима, ти си је тужио! Кад год падне, ти су ту да…
Курир 18.06.2025
Некадашањи српски кошаркаш, а сада секретар у Министарству спорта Марко Кешељ одговорио је Владимиру Штимцу на његове прозивке на рачун Црвене звезде (да је уништена) после испадања у полуфиналу Супер лиге Србије од… »
Рат Штимца и Кешеља: „Не можемо сви душу ђаволу да продамо, ту сам за тебе изгубјени друже“
Нова 18.06.2025
Државни секретар у Министарству спорта Републике Србије, Марко Кешељ, био је некада репрезентативац Србије у кошарци и често је свлачионицу делио са Владимиром Штимцем, како у Црвеној звезди, тако и у дресу "орлова". Колико су… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 2 сатајош 1 повезана