Povezane vesti
“Novakova izjava je iznenađujuća”
Vesti online 18.06.2025
Analitičar “Eurosporta” Nikola Eskide iznenađen je izjavom Novaka Đokovića, koji je rekao da su Olimpijske igre jedino što ga motiviše. Eskide, nekada 17. igrač sveta, nije navikao da Đoković iznosi ovakve stavove koji se odnose na daleku budućnost. – Ne… »
Čuveni teniser ostao zaprepašćen zbog đokovićeve izjave! Smatra da Novak ne govori istinu: "Neće nas naterati da poverujemo…
Kurir 18.06.2025
Najbolji teniser ikada Novak Đoković, rekao je da ga Olimpijske igre jedino motivišu, a ta izjava izenadila Nikolu Eskudea, analitičara "Eurosporta". Bivši teniser nema mišljenje na tu temu, pošto nije navikao da srpski as iznosi ovakve stavove. "Ne znam… »
"Novakova izjava je iznenađujuća - ne znam šta da mislim"
B92 18.06.2025
Analitičar "Eurosporta" Nikola Eskude iznenađen je izjavom Novaka Đokovića, koji je rekao da su Olimpijske igre jedino što ga motiviše. Eskude, nekada 17. igrač sveta, nije navikao da Đoković iznosi ovakve stavove koji se odnose na daleku budućnost. "Ne… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Kličko: Zelenski će morati da donese teške odluke u vezi sa teritorijama
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih