Povezane vesti

“Novakova izjava je iznenađujuća”

“Novakova izjava je iznenađujuća”

Vesti online pre 3 sata
Analitičar “Eurosporta” Nikola Eskude iznenađen je izjavom Novaka Đokovića, koji je rekao da su Olimpijske igre jedino što ga motiviše. Eskude, nekada 17. igrač sveta, nije navikao da Đoković iznosi ovakve stavove koji se odnose na daleku budućnost. – Ne… »
Čuveni teniser ostao zaprepašćen zbog đokovićeve izjave! Smatra da Novak ne govori istinu: "Neće nas naterati da poverujemo…

Čuveni teniser ostao zaprepašćen zbog đokovićeve izjave! Smatra da Novak ne govori istinu: "Neće nas naterati da poverujemo…

Kurir pre 7 sati
Najbolji teniser ikada Novak Đoković, rekao je da ga Olimpijske igre jedino motivišu, a ta izjava izenadila Nikolu Eskudea, analitičara "Eurosporta". Bivši teniser nema mišljenje na tu temu, pošto nije navikao da srpski as iznosi ovakve stavove. "Ne znam… »
"Novakova izjava je iznenađujuća - ne znam šta da mislim"

"Novakova izjava je iznenađujuća - ne znam šta da mislim"

B92 pre 10 sati
Analitičar "Eurosporta" Nikola Eskude iznenađen je izjavom Novaka Đokovića, koji je rekao da su Olimpijske igre jedino što ga motiviše. Eskude, nekada 17. igrač sveta, nije navikao da Đoković iznosi ovakve stavove koji se odnose na daleku budućnost. "Ne… »

Vesti dana »