Povezane vesti
Prvi odlazak sa Malog Kalemegdana! Amerikanac se oprostio od Crvene zvezde
Telegraf 18.06.2025
Nisu košarkaši Crvene zvezde imali uspešnu sezonu iza sebe, a na Malom Kalemegdanu su već krenuli u rekonstrukciju i sklapanje tima za narednu sezonu. Deo te rekonstrukcije je i Majk Daum, američki košarkaš koji je okončao svoju crveno-belu epizodu, a… »
"Nisam očekivao ovakvu sezonu": Majk Daum se oprostio od Zvezde, imao je posebnu poruku za klub
Mondo 18.06.2025
Majk Daum više nije igrač Crvene zvezde. Crvena zvezda je završila sezonu, pomalo neočekivano i prerano i u ABA ligi i u domaćem šampionatu. A, kako je došao kraj klupskim takmičenjima, tako dolazi i kraj saradnje sa nekim od igrača, među prvima koji… »
Daum otišao iz Zvezde: Nisam ovako zamišljao…
Sport klub 18.06.2025
Prvi košarkaš koji je i zvanično napustio Crvenu zvezdu posle sezone u kojoj je osvojen samo Kup Radivoja Koraća je Majk Daum. Amerikanac je prošlog leta iz Anadolu Efesa došao na Mali Kalemegdan sa epitetom značajnog pojačanja, ali na prste jedne ruke… »
Odlazak sa Malog Kalemegdana! Amerikanac spakovao kofere i napustio Zvezdu - oglasio se na Instagramu, ovim rečima se oprostio…
Kurir 18.06.2025
Košarkaši Crvene zvezde iza sebe imaju veoma lošu sezonu, pa je pred čelnicima kluba veoma težak zadatak, a to je da se sklopi što bolji tim za narednu sezonu. Rekonstrukcija tima je u toku, a košarkaš koji naredne sezone neće nositi crveno-beli dres… »
Da li ovo znači oproštaj od Zvezde? Amerikanac objavio emotivnu poruku, otvorio dušu i zahvalio se crveno-belima
Nova 18.06.2025
Majk Daum, američki košarkaš, objavio je emotivnu poruku nakon ne baš mnogo uspešne sezone sa Crvenom zvezdom. Daum je prošlog leta stigao na Mali Kalemegdan, potpisao je ugovor na 1+1 sezonu, ali izgleda da neće ostati u Beogradu i naredne godine. Na… »
Amerikanac se oprostio od Zvezde FOTO
B92 18.06.2025
Američki košarkaš Majk Daum (29) oglasio se na Instagramu i, očigledno, oprostio se od dresa Crvene zvezde. Daum je imao tešku epizodu iza sebe, pošto je kuburio sa povredom kolena, koje je zimus i operisao. "Šesta godina: Blago rečeno teška godina za… »
Prvi odlazak sa malog kalemegdana! Košarkaš Crvene zvezde se oprostio od saigrača i navijača (foto)
Večernje novosti 18.06.2025
Američki košarkaš, Majk Daum, neće više nositi dres Crvene zvezde. FOTO: M. Vukadinović On se oprostio od saigrača, trenera i navijača. - Šesta godina – Teška godina za mene, u najmanju ruku. Ova sezona nije bila ni približno onakva kakvom sam je… »
Zvanično - Daum se oprostio od Zvezde!
Sportske.net 18.06.2025
Američki košarkaš Majk Daum više nije igrač Crvene zvezde. Krilni centar koji je prošlog leta došao na Mali Kalemegdan imao je velikih problema sa povredom kolena zbog koje je propustio veći deo sezone, te nije uspeo da ostavi dublji trag u crveno-belom… »
Daum se oprostio od Zvezde: Hvala pravim navijačima, zahvalan sam što sam nosio crveno-beli dres
RTS 18.06.2025
Američki košarkaš Majk Daum najavio je odlazak iz Crvene zvezde oproštajnom porukom na svom nalogu na društvenioj mreži Instagram. Daum je emotivnom porukom sumirao proteklu sezonu, koja je za njega bila puna izazova, kako na terenu, tako i van njega… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 3 satajoš 4 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 4 satijoš 2 povezane