Повезане вести

Први одлазак са Малог Калемегдана! Американац се опростио од Црвене звезде

Први одлазак са Малог Калемегдана! Американац се опростио од Црвене звезде

Телеграф 18.06.2025
Нису кошаркаши Црвене звезде имали успешну сезону иза себе, а на Малом Калемегдану су већ кренули у реконструкцију и склапање тима за наредну сезону. Део те реконструкције је и Мајк Даум, амерички кошаркаш који је окончао своју… »
Даум отишао из Звезде: Нисам овако замишљао…

Даум отишао из Звезде: Нисам овако замишљао…

Спорт клуб 18.06.2025
Први кошаркаш који је и званично напустио Црвену звезду после сезоне у којој је освојен само Куп Радивоја Кораћа је Мајк Даум. Американац је прошлог лета из Анадолу Ефеса дошао на Мали Калемегдан са епитетом значајног појачања… »
"Нисам очекивао овакву сезону": Мајк Даум се опростио од Звезде, имао је посебну поруку за клуб

"Нисам очекивао овакву сезону": Мајк Даум се опростио од Звезде, имао је посебну поруку за клуб

Мондо 18.06.2025
Мајк Даум више није играч Црвене звезде. Црвена звезда је завршила сезону, помало неочекивано и прерано и у АБА лиги и у домаћем шампионату. А, како је дошао крај клупским такмичењима, тако долази и крај сарадње са неким од… »
Да ли ово значи опроштај од Звезде? Американац објавио емотивну поруку, отворио душу и захвалио се црвено-белима

Да ли ово значи опроштај од Звезде? Американац објавио емотивну поруку, отворио душу и захвалио се црвено-белима

Нова 18.06.2025
Мајк Даум, амерички кошаркаш, објавио је емотивну поруку након не баш много успешне сезоне са Црвеном звездом. Даум је прошлог лета стигао на Мали Калемегдан, потписао је уговор на 1+1 сезону, али изгледа да неће остати у… »
Одлазак са Малог Калемегдана! Американац спаковао кофере и напустио Звезду - огласио се на Инстаграму, овим речима се опростио…

Одлазак са Малог Калемегдана! Американац спаковао кофере и напустио Звезду - огласио се на Инстаграму, овим речима се опростио…

Курир 18.06.2025
Кошаркаши Црвене звезде иза себе имају веома лошу сезону, па је пред челницима клуба веома тежак задатак, а то је да се склопи што бољи тим за наредну сезону. Реконструкција тима је у току, а кошаркаш који наредне сезоне неће… »
Американац се опростио од Звезде ФОТО

Американац се опростио од Звезде ФОТО

Б92 18.06.2025
Амерички кошаркаш Мајк Даум (29) огласио се на Инстаграму и, очигледно, опростио се од дреса Црвене звезде. Даум је имао тешку епизоду иза себе, пошто је кубурио са повредом колена, које је зимус и оперисао. "Шеста година: Благо… »
Први одлазак са малог калемегдана! Кошаркаш Црвене звезде се опростио од саиграча и навијача (фото)

Први одлазак са малог калемегдана! Кошаркаш Црвене звезде се опростио од саиграча и навијача (фото)

Вечерње новости 18.06.2025
Амерички кошаркаш, Мајк Даум, неће више носити дрес Црвене звезде. ФОТО: М. Вукадиновић Он се опростио од саиграча, тренера и навијача. - Шеста година – Тешка година за мене, у најмању руку. Ова сезона није била ни приближно… »
Даум се опростио од Звезде: Хвала правим навијачима, захвалан сам што сам носио црвено-бели дрес

Даум се опростио од Звезде: Хвала правим навијачима, захвалан сам што сам носио црвено-бели дрес

РТС 18.06.2025
Амерички кошаркаш Мајк Даум најавио је одлазак из Црвене звезде опроштајном поруком на свом налогу на друштвениој мрежи Инстаграм. Даум је емотивном поруком сумирао протеклу сезону, која је за њега била пуна изазова, како на… »
Званично - Даум се опростио од Звезде!

Званично - Даум се опростио од Звезде!

Спортске.нет 18.06.2025
Амерички кошаркаш Мајк Даум више није играч Црвене звезде. Крилни центар који је прошлог лета дошао на Мали Калемегдан имао је великих проблема са повредом колена због које је пропустио већи део сезоне, те није успео да остави… »

Вести дана »